Războiul dintre Adrian Mocioniu, primarul municipiului Slobozia, și consilierii locali PSD va continua și la ședința Consiliului Local din luna noiembrie.

Adrian Mocioniu, primarul municipiului Slobozia, nu este dispus să facă niciun pas înapoi în disputa administrativă pe care o are cu aleșii locali PSD, majoritari în Consiliului Local.

Bag pe ordinea de zi proiectele de hotărâre pe care le-au respins în ședința lunii octombrie până trec de votul consilierilor. Fie că o fac acum, fie că o vor face luna viitoare.”, este anunțul primarului Adrian Mocioniu.

Adrian Mocioniu a fost ales pe listele PSD în vara anului 2016 dar de câteva luni a anunțat public că susține Partidul PRO România.

Aflați acum în tabere diferite, consilieri municipali PSD au blocat la ultima ședință de Consiliu Local extinderea sălii de sport „Andreea Nica” dar și supra-impozitarea unui membru marcant PSD.

Dintre proiectele respinse pe unul mai trebuie lucrat, cel cu extinderea sălii de sport. Nu am o explicație pentru votul negativ dat la supra-impozitarea cu 500%. Dacă nu trec a doua oară, cu siguranță vor trece a treia oară.”, a completat primarul Adrian Mocioniu.

Articolul precedentZece consilieri personali pentru șefii Consiliului Județean Ialomița. Victor Moraru are șase!
Articolul următorFinanțări europene pentru depistarea mai rapidă a prezenței virusului pestei porcine africane