Jandarmii ialomițeni au desfășurat, în cursul lunii trecute, 561 misiuni de ordine publică, dintre care, 60 au reprezentat misiuni de asigurare a ordinii publice la manifestări sportive, religioase și cultural artistice, 100 misiuni de intervenție, iar 401 misiuni de menținere a ordinii și siguranței publice, prioritatea fiind asigurarea unui climat de normalitate civică și intervenția promptă pentru soluționarea problemelor sesizate de cetățeni.

Au asigurat intervenția la 103 evenimente semnalate prin sistemul unic de urgență 112 sau prin alte mijloace. De asemenea, au participat la 79 de acțiuni în cooperare cu alte instituții și au fost puse în aplicare un număr de 25 mandate de aducere a unor persoane.

” În urma misiunilor executate, au fost aplicate 187 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 51.850 lei, cele mai multe dintre acestea pentru  încălcarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

De asemenea  au fost constatate 12 de infracțiuni: 10 în mod independent (exemple: „lovirea sau alte violențe”, „amenințarea”, „distrugere”, ,,violență în familie” etc.)., iar 2 în cooperare cu poliția, „transmite IJJ Ialomița

 

 

 

 

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentAlexandra Păcuraru: „Tot mai mulți români rămân fără case, fără job. Fenomenul homeless e unul periculos”
Articolul următor20 de milioane de lei pentru modernizarea străzilor din Fetești