Adrian Nicolae Mocioniu (în plan apropiat), primarul municipiului Slobozia, și Nicolae Goidea, managerul HCM Slobozia, sunt primii care-și doresc mărirea capacității sălii de sport.

Primăria Slobozia va plăti peste 300.000 euro pentru modificarea actualei săli din cadrul Complexului Sportiv Municipal. Lucrarea va dura 3 ani și la final vor fi în plus 400 locuri pe scaune.

Sala sporturilor din Slobozia va fi extinsă pentru triplarea capacității. Latura de vest va fi mutată pentru realizarea unei peluze în care vor avea acces 400 de spectatori.

În actuala configurație sala „Andreea Nicaare o capacitate de doar 150 locuri, insuficiente în condițiile în care găzduiește meciurile de pe teren propriu ale formației de handbal feminin HCM Slobozia.

Proiectul prezentat consilierilor municipali din Slobozia spre aprobare prevede o alocație bugetară de 1,49 milioane lei, inclusiv TVA, cu o perioadă de execuție de 36 luni.

Am pornit o procedură prin care ne dorim să mărim capacitatea sălii prin suplimentarea cu o peluză de 300 – 500 locuri. Se lucrează deja la acest proiect pe care îl putem implementa foarte rapid.”, promite Adrian Nicolae Mocioniu, primarul municipiului Slobozia.

Edilul spune că există și un deviz financiar estimativ dar recunoaște că nu are încă o alocație bugetară pe care speră să o obțină cu votul consilierilor municipali în proiectul de buget al anului 2020 al municipiului Slobozia.

În paralel municipiul Slobozia este pe lista Companiei Naționale de Investiții pentru o sală polivalentă cu o capacitate de 2266 locuri cu termen de execuție 3 ani de la data semnării contractului cu firma de construcții.

Articolul precedentLipsa anvelopelor de iarnă sancționată cu amenzi de 2900 lei
Articolul următorDatoriile Spitalului Slobozia către furnizori au crescut de peste 16 ori în 2018 față de 2017