Veste bună pentru feteșteni, primarul Laurențiu Șonchereche a semnat contractul de finanțare pentru proiectul de reabilitare și modernizare a sistemului rutier din municipiu.

Proiectul vizează reabilitarea și modernizarea a 12 străzi din Municipiul Fetești: Turnul Severin, Nucilor, Rromilor, Eforiei T2, Ion Creangă, Mircea cel Mare, Parcului, Libertății, Dumbravei, Matei Basarab, Bărăganului T1 și Bărăganului T2. Proiectul va îmbunătăți semnificativ siguranța și confortul circulației în aceste zone.
Valoarea totală a contractului este de 20.483.410,26 lei, din care 20 de milioane de lei sunt alocați din bugetul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. 
„Semnarea acestui contract este un moment de bucurie pentru noi. Alături de celelalte proiecte pe care le avem în desfășurare, și acesta va avea un impact benefic pentru comunitatea noastră. Reabilitarea și modernizarea sistemului rutier va aduce beneficii semnificative pentru toți locuitorii orașului și pentru toți cei care tranzitează zona. Mulțumesc echipei de proiect din cadrul Primăriei, Consiliului Local și tuturor factorilor implicați în obținerea acestei finanțări. Ne dorim să asigurăm o implementare eficientă și de succes a proiectului.”- Laurențiu Șonchereche, Primarul Municipiului Fetești.

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentRecord de misiuni și amenzi în luna aprilie pentru jandarmii ialomițeni
Articolul următorCine le va îmbrăca pe Camilla și Kate Middleton la încoronarea regelui Charles