PSD este preocupat doar în campaniile electorale de necazul șoferilor obligați să aștepte la bariera Drajna.

Predarea studiului de fezabilitate pentru realizarea pasajului rutier de la bariera Drajna se va face în campania electorală pentru alegerile prezidențiale. Semnarea executării lui s-a făcut în campania electorală pentru alegerile europarlamentare.

Pasajul rutier de la Drajna este din nou folosit ca agent electoral de către PSD.

Într-o reuniune publică de la care nu vor lipsi parlamentari social-democrați, președintele Consiliului Județean Ialomița și primari PSD se va preda studiul de fezabilitate pentru mult-așteptatul obiectiv de investiții.

Directori din cadrul CNAIR (Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere) și șefi din DRDP (Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța) vor lansa o nouă serie de promisiuni cu privire la termenul de execuție al pasajului rutier de la bariera Drajna.

Ministrul Cuc a promis doar la campania de europarlamentare

Răzvan Cuc, ministrul transporturilor, nu mai vine la Slobozia să promită. El a făcut-o în luna mai a acestui an, în campania pentru alegerile europarlamentare, atunci când a redus electoral la jumătate termenul de realizare al studiului de fezabilitate, o minciună electorală de altfel.

Contractul are un termen de șase luni de elaborare a studiului de fezabilitate, un termen foarte lung, așa că, din punctul meu de vedere i-aș sugera firmei să ne surprindă într-un mod foarte plăcut. Sunt convins că nu veți avea nevoie de mai mult de trei luni să realizați documentația.”, spunea sigur pe el ministrul transporturilor în urmă cu exact cinci luni.

Cum se afla în campanie electorală pentru PSD, Răzvan Cuc a plusat. Ministrul a anunțat atunci că până la sfârșitul anului vor fi lansate proiectarea și, mai ales, execuția pasajului de la Drajna.

În realitate, Search Corporation, autoarea studiului de fezabilitate executat pentru 431.977,75 lei, fără TVA, a bătut pasul pe loc și a așteptat ca proprietarii de terenuri agricole din zona viitorului pasaj rutier de la Drajna să-și recolteze culturile agricole.

La două ore după evenimentul electoral de la Slobozia, la sediul Prefecturii Călărași se va repeta predarea studiului de fezabilitate, de data aceasta în folosul electoral local.

Articolul precedentPolițist lăudat după ce a salvat dintr-un incendiu o femeie și pe fiul acesteia
Articolul următorCriza gunoiului se prelungește la Urziceni. Primăria reia contractul cu Rosal după ce îl reziliase!