Gheorghiță Dumitrache, polițist din 1995, a reușit salvarea a două persoane și stingerea cu păturile a unui incendiu provocat într-o casă din Rădulești.

Agentul șef principal Gheorghiță Dumitrache i-a salvat din flăcări pe cei doi după ce un bărbat violent a incendiat locuința în care se aflau.

Inspectoratul de Poliție al județului Ialomița laudă un polițist după ce acesta a salvat dintr-un incendiu o femeie și pe fiul acesteia.

Gheorghiță Dumitrache, agent șef principal la Postul de Poliție din comuna Rădulești, a intrat într-o locuință din localitate după ce fusese alertat de o femeie că din interior se aud țipete.

Polițistul a observat flăcări într-una dintre camerele casei. În interiorul ei un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice aprindea cu o lumânare lucrurile aflate în casă.

În același timp amenința cu un cuțit o femeie și pe fiul acesteia care vedeau îngroziți cu încăperea este cuprinsă de flăcări.

Individul agresiv a fugit când l-a văzut pe polițist iar omul legii i-a ajutat pe cei doi să iasă din casă după care a reușit cu două pături să stingă incendiul până la sosirea pompierilor.

Piromanul în vârstă de 44 ani a fost reținut ulterior și încarcerat. Judecătoria Urziceni a dispus măsura arestării preventive pentru 30 zile pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, amenințare și distrugere prin incendiere.

Agentul principal de poliție Gheorghiță Dumitrache, supranumit de colegi „Eroul de la Rădulești”, este polițist din anul 1995 iar din 2006 conduce Postul de Poliție al comunei Rădulești.

Articolul precedentDrumarii fac două sensuri giratorii la Slobozia dar clienții Lidl vor traversa tot prin loc nepermis
Articolul următorPasajul rutier de la Drajna, din nou agent electoral PSD