La începutul săptămânii viitoare primăria Fetești va semna contractul de achiziție publică „Servicii de proiectare și execuție lucrări” pentru cea de-a doua etapă a obiectivului de investiții privind semaforizarea intersecțiilor străzii Călărași cu străzile: Ceahlăului, Bănățenilor, respectiv Promenadei-Jandarmeriei.

Proiectul prevede montarea unui automat de semaforizare în cele trei intersecții, montarea de stâlpi metalici pentru susținerea echipamentelor, montarea de semafoare rutiere și pietonale cu butoane pentru pietoni, precum și montarea de dispozitive acustice pentru persoanele cu deficiențe de vedere.

În prima etapă se va elabora proiectul tehnic. Termenul de depunere al acestuia este de două luni de la data semnării contractului.

În cea de-a doua etapă  se vor executa lucrările necesare și se vor monta echipamentele, termenul de finalizare a acestora fiind de șase luni de la data începerii lor.

Proiectul este susținut cu fonduri nerambursabile alocate de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Ialomița prin Programul Județean de Dezvoltare Locală (300 000 lei) și cu fonduri din bugetul local (479 419 lei)

 

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentFOTO| Accident cu două victime la Slobozia  
Articolul următorNoua tulpină de coronavirus, confirmată la o femeie de 27 de ani din Giurgiu