Marian Neacşu, coordonatorul campaniei electorale pentru alegerile euro-parlamentare din Pro România şi fost secretar general PSD mazilit de Liviu Dragnea, a anunţat astăzi că formaţiunea lui Victor Ponta este dispusă să facă parte din orice formulă de Guvernare din care să nu facă parte PSD.

Marian Neacşu, liderul Pro România în judeţul Ialomiţa şi omul desemnat de Victor Ponta să coordoneze campania de europarlamentare, a atacat conducerea centrală social-democrată. În opinia sa, cel mai târziu în luna noiembrie a anului viitor PSD nu va mai fi la guvernare iar Pro România da.

„PSD la nivel naţional este ca un CAP în lichidare, în care fiecare se gândeşte cum să mai ia uşa de la grajd, extinctorul şi două vaci să le ducă acasă la el. Eu cred că din viitorul Guvern când se va constitui Pro România va face parte şi PSD nu. Cel mai târziu acest lucru se va întâmpla în noiembrie 2020.”, este de părere Marian Neacşu.

Întrebat dacă Pro România este dispus să meargă alături de partidele de dreapta într-o formulă de guvernare doar pentru a nu-i mai lăsa pe cei din PSD la putere, Marian Neacşu a explicat că partidul lui Ponta va alege echipa de guvernare ce va duce România înapoi într-o stare de normalitate.

„Este exclusă orice formă de colaborare cu PSD, noi ne-am propus să fim o alternativă la PSD, nu un alt PSD. La un moment dat vom avea o acţiune de triere a oamenilor din PSD care vor dori să vină în Pro România.”, a mai spus coordonatorul campaniei pentru alegerile europarlamentare din Pro România.

Fosta mână dreaptă a lui Liviu Dragnea, care acum se prezintă drept o victimă a statului paralel, anticipează un scor de 30% pentru PSD la alegerile europarlamentare, ALDE se va situa la 10 – 12% iar restul voturilor date pentru partidele de stânga se vor contabiliza în contul Pro România.

„În momentul acesta PSD este nava amiral a stângii, Pro România este o alternativă serioasă şi responsabilă şi tot acolo este poziţionat şi ALDE. Din cei 47% cu care PSD a câştigat alegerile în 2016 cu meritul exclusiv al domnului Liviu Dragnea, să zicem că acum, după cum spun sondajele, PSD are spre 30%. Rămân 17 procente din care 3 – 4 se adăugă peste personalitatea domnului Tăriceanu de 7 – 8 procente şi acum ALDE se duce spre 10 – 12%. Rămân 5 – 7 procente care s-au întors acasă.”, a calculat Marian Neacşu.

În judeţul Ialomiţa Pro România vizează cel mai bun scor electoral la alegerile europarlamentare în municipiul reşedinţă de judeţ după ce primarul PSD Adrian Mocioniu s-a dezis de social democraţi şi se afişează public alături de Pro România, fără a-şi da demisia din PSD ca să nu-şi piardă mandatul de primar.

Articolul precedentPrimăria Slobozia finanţează echipele de handbal feminin şi fotbal la valoarea anului trecut
Articolul următorUnirea Slobozia nu joacă dar câştigă şi urcă pe poziţia secundă în seria a doua