Înaintea alegerilor locale din 2016 Adrian Mocioniu se gudura de plăcere când îl lăuda Liviu Dragnea. Astăzi primarului municipiului Slobozia îi pute PSD!

Marian Pavel, preşedintele PSD Ialomiţa, îi recomandă lui Adrian Mocioniu, primarul PSD al municipiului reşedinţă de judeţ, să-şi scrie demisia. „O dezamăgire pentru mine, şi nu ca primar, ci din punct de vedere al caracterului!”, şi-a explicat solicitarea şeful organizaţiei judeţene.

Adrian Mocioniu nu mai este înghiţit de colegii din PSD Slobozia iar antipatia s-a mutat şi la nivelul organizaţiei judeţene. Însuşi preşedintele Marian Pavel i-a cerut demisia celui care acum se gudură pe lângă echipa Pro România condusă de Marian Neacşu.

Primar PSD dar cu semnături pentru Pro România!

Rămas fără sprijin politic după ce organizaţia PSD Slobozia nu a acceptat ca primarul Adrian Mocioniu să le impună directorilor din Primăria Slobozia să strângă semnături de susţinere pentru Pro România, Adrian Mocioniu a intrat şi în bătaia puştii preşedintelui PSD Ialomiţa.

„Domnul primar Mocioniu a chemat directori din subordinea dânsului şi le-a cerut, avem dovezi în acest sens, să adune semnături pentru Pro România. Ce a decis organizaţia PSD Slobozia în ceea ce-l priveşte pe primarul Adrian Mocioniu (n.red. retragerea sprijinului politic) este o consecinţă a acţiunilor pe care el le-a făcut.”, a anunţat Marian Pavel.

„Lui Adrian Mocioniu îi pute astăzi PSD”

Şeful social-democraţilor ialomiţeni este dezamăgit de alegerea făcută de Adrian Mocioniu, cel pentru care întreaga organizaţie PSD Slobozia a muncit din greu pentru a-l face primarul municipiului reşedinţă de judeţ.

„Adrian Mocioniu este astăzi, când stăm de vorbă, membru PSD. El a trădat membri de partid PSD, cei peste 2.000 de membri din PSD Slobozia care au alergat timp de două luni de zile cu el, din casă în casă, convingând oamenii să-l voteze ca fiind primarul PSD al municipiului Slobozia.”, a adăugat senatorul Pavel.

Preşedintele PSD Ialomiţa critică duplicitatea de care dă dovadă primarul Adrian Mocioniu, în acte la PSD dar în fapt la Pro România.

„Eu îl invit pe primarul Adrian Mocioniu să-şi dea demisia din PSD căci se pare că-i pute astăzi Partidul Social Democrat, şi să se ducă la Pro România. Eu cred că are suficientă coloană vertebrală să-şi dea demisia din PSD şi să o ia pe drumul său, în Pro România.”, îi cere liderul PSD Ialomiţa edilului de Slobozia.

Dacă Adrian Mocioniu îşi va da demisia din PSD îşi va pierde automat şi statutul de primar la municipiului Slobozia. În cazul în care PSD va decide excluderea sa din partid el va avea libertatea să se înscrie în Pro România şi va rămâne şi primar. Primar este şi în acest moment, chiar dacă PSD Slobozia i-a retras sprijinul politic.

 

 

 

 

 

 

 

Articolul precedentBătrân din Fierbinți Târg, carbonizat în propria-i locuință
Articolul următorAu început lucrările la Drajna. Cuc s-a tras în poză cu Mușoiu!