Neacșu și "fetele" mari de la Pro România- (foto Știrea)

Ejaculat cu boltă din bordelul de la PSD, domnul Marian Neacșu și-a suflecat mânecile de la fracul de complezență pe care-l îmbracă la ocazii și s-a apucat să-și facă o căsuță de toleranță politică la noi în județ. Nu una națională, că n-are anvergură pentru asta deși el crede că ar avea-o, ci una mai micuță, de provincie, cu intrare liberă ca să atragă clienți.

Și ca să nu își complice existența liniștită de bunic la a treia însurătoare, domnul Marian a gândit implementarea unei francize de profil preluând de la feciorelnicul Victor Ponta marca Pro(st) România. E drept că vehiculul tolomacului Viorel are aspect de pubelă și degajă emisii nocive de la dejecțiile pe care PSD le-a evacuat fără să le epureze. Dar, în lipsă de altceva, e bun și un tomberon puturos, care are avantajul de a oferi locuri la geam blatiștilor care urcă primii la bord.

Aburit de Ponta

..cu titulatura de coordonator național al campaniei electorale, adică un fel de plutonier de companie responsabil cu nădragii pentru trupă, Neacșu s-a afișat vineri la o conferință de presă menită să marcheze deschiderea oficială a bordelului. La festivitate a participat și nea Tudose, nebancabilul din Brăila, adus pe post de secretar cu propaganda. S-au prezentat „fetele” transferate pe doi poli speranță de pe centura politicii, s-au bătut câmpii deși nu aveau nicio vină și s-au enunțat obiectivele de performanță pentru șeptelul proaspăt încorporat.

În alocuțiunea sa ce ar putea ține loc de diagnostic, domnul Marian Neacșu a ținut să-și șteargă mucii cu mâneca de la frac și a comis următoarea aserțiune programatică:

„ … așa cum tot într-un mod samavolnic, să spun, am fost condamnat la Înalta Curte de Casație și Justiție pentru o faptă pe care Curtea Constituțională a decis că nu există, da, ăsta a fost destinul…..”(dăncilizarea discursului este regretabilă!).

Fapta despre care domnul Neacșu afirmă că n-ar exista este cât se poate reală. Este vorba despre angajarea fiicei sale la cabinetul parlamentar, manevră care i-a adus acuzația de conflict penal de interese și condamnarea care i-a interzis să mai ia simbrie de la Parlament.

Să vii acum să spui că un organism format din pesediști  a constatat că golănia ta nu există și, pe acest considerent, să te declari victimă a statutului paralel este o dovadă evidentă de tupeu și apartenență la neamul prost. Ce nu spune acest hrebenciuc ratat de Bărăgan este că în 2017, de mână cu pușcăriașul Liviu pe care acum îl înjură constructiv, a modificat porcește Legea ANI în parlament, adăugându-i un articol care sună așa:

Interdicțiile aplicate persoanelor care au avut calitatea de senator şi/sau deputat în oricare dintre mandatele cuprinse în perioada 2007 – 2013, în temeiul articolului 25 pe baza rapoartelor de evaluare întocmite de Agenția Națională de Integritate şi care au constatat nerespectarea prevederilor legale privind conflictul de interese în exercitarea oricăruia dintre mandatele de senator şi/sau deputat în perioada 2007 – 2013, până la intrarea în vigoare a Legii 219/2013 pentru modificarea şi completarea Legii 96/2006 privind Statutul deputaților şi al senatorilor, încetează de drept“.

S-a făcut cinstit la loc prin lege

Mai plastic spus, ne aflăm în situația în care un hoț fură de stinge și apoi se duce în parlament și face o lege prin care furtul nu se mai pedepsește. Asta a făcut Marian Neacșu în încercarea de a-și redobândi cinstea pierdută pentru câțiva poli. S-a făcut cinstit la loc prin lege!

Ca să revenim puțin la noțiunea de bordel asociată structurii inaugurate vineri, trebuie să mai spunem că doar o curvă poate susține o minciună ordinară ca fiind adevăr absolut. Iar Neacșu este prea bine ancorat în realitate ca să nu știe că, potrivit legii, Curtea Constituțională nu poate stabili dacă o faptă există sau nu. Curtea Constituțională verifică dacă actele normative izvorâte din tigvele politrucilor încalecă sau nu Constituția. Cu sau fără prezervativ. Deci Curtea lui Neacșu putea să stabilească doar că biata Constituție a stat la viol și că i-a plăcut.

Neacșu mai știe că fiica sa a aterizat de la Camera Deputaților la ASF, că doamna Nina, nevasta numărul 2, a aterizat fără niciun fel de calificare la cârma PAID, adică tot la ASF și că fostul cumnățel Dan Geantă a planat la șefia Agenției pentru Administrarea  Activelor Statului. Iar aste sunt fapte și nicio curte sau ogradă nu se poate pronunța pe invers violând evidența.

Și pentru că tot vorbim despre comportament de damă ușoară, Neacșu ar trebui să se gândească la măiestria pe care a demonstrat-o atunci când i-a luat gâtul lui Valerică Zgonea, omul căruia i-a cărat geanta contra facilităților amintite mai sus. Și s-o lase mai moale cu samavolnicia, că-i boală veche de care și el suferă și nu de ieri, de azi. Gabi Ionașcu e dovada.

D-aia zic și eu, ca opinia publică, să ne uităm bine la firma de pe stabiliment și să băgăm un ochi pe geam. Nu de alta, dar ceea ce pare a fi un salon de masaj pentru electoratul obosit are toate datele unei spelunci puturoase plină de boli venerice.

 

Articolul precedentBombă la Slobozia: HCM Slobozia elimină Dunărea Brăila în Cupa României la handbal feminin!
Articolul următorUnirea Slobozia pierde în a doua deplasare din retur şi se depărtează de Rapid Bucureşti