Aproximativ 200 de jandarmi vor fi la datorie la evenimentele ce vor avea loc în județul Ialomița pe timpul minivacanței de Crăciun

Jandarmii ialomițeni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la evenimentele ce vor avea loc în spațiul public pe timpul minivacanței de Crăciun, astfel:

 Vineri, 23 decembrie a.c.

– la Urziceni, începând cu ora 15.30, pe platoul Casei de Cultură, la recitalul de colinde;

– la Țăndărei, începând cu ora 16.00, în Parcul Central, la concertul de colinde ,,Deschide ușa creștine”;

– la Fetești, începând cu ora 17.00, în Parcul Central, la spectacolul artistic,,Serbările Craciunului”.

Vineri și sâmbătă, 23 și 24 decembrie a.c., începând cu ora 17.00, în Piața Revoluției din Slobozia, la spectacolele artistice ocazionate de Târgul de Crăciun.

 Duminică și luni, 25 și 26 decembrie a.c., la parohiile locale, la manifestările religioase ocazionate de ,,Nașterea Domnului”.

Marți, 27 decembrie a.c., la parohiile locale, la manifestările religioase ocazionate de sărbătoarea ,,Sfântul Ștefan”.

 Dispozitivele de ordine publică vor avea în vedere prevenirea fenomenului infracțional și contravențional, prevenirea și combaterea traficului/consumului de substanțe interzise, respectarea reglementărilor legislației în vigoare privind materialele pirotehnice și aplicarea măsurilor legale la constatarea producerii acestora.

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentAtenționare meteo: cod galben de ceață în 18 județe ale țării
Articolul următorMAE, avertisment după ce Ucraina a adoptat legea minorităților naționale – Critici dure de la București