Începând de astăzi, 15 martie, s-a deschis Centrul de vaccinare anti COVID -19, din cartierul Fetești Gară, pentru persoanele rămase din etapa a II-a și pentru cele din etapa a III-a.

Programul de funcționare este zilnic (inclusiv sâmbăta și duminica) între orele 8.00 și 20.00, iar vaccinul folosit este Moderna.

Capacitatea de vaccinare a centrului este de 120 de persoane/zi. Programarea se poate face on-line accesând link-ul https://vaccinare-covid.gov.ro/platforma-programare/ sau prin intermediul medicului de familie.

Primăria Fetești: “Rugăm toate persoanele programate să respecte orele conform programărilor, astfel încât campania să se desfășoare în cele mai bune condiții.Amintim că centrul de vaccinare funcționează în incinta fostului Club al Pensionarilor de lângă Biblioteca Municipală din cartierul Fetești Gară (strada Călărași, nr. 571B, bloc 9, parter) și că a fost dotat de către Primărie prin DADPP Fetești conform solicitărilor guvernamentale.”

Centrul a fost autorizat de Direcția de Sănătate Publică Ialomița, iar echipa medicală a vaccinat deja persoanele programate astăzi de la ora 8.00 și până în acest moment.

Imagine

 

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentPROBLEME la platforma de programare pentru vaccinarea anti-Covid. Capitala și 18 județene, FĂRĂ locuri disponibile
Articolul următorIa pastila SRS! Sunt terorist sau antiterorist? Sau și și? Sau nici nici?