În perioada 28 aprilie – 01 mai., jandarmii ialomițeni vor fi alături de cetățeni, iar dacă aceștia doresc să petreacă câteva ore în aer liber, să o poată face într-un climat de siguranță, Vor fi constituite subunități de intervenție care să fie în măsură să intervină pentru soluționarea unor situații deosebite ce pot apărea pe timpul executării misiunilor, dispozitivele de ordine publică având în vedere și prevenirea și combaterea traficului și consumului de substanțe intezise.

Vineri, 28 aprilie a.c.,

  • începând cu ora 18.00, în Piața Revoluției din municipiul Slobozia, unde va avea loc spectacolul cultural-artistic dedicat ,,Zilei Internaționale a Dansului”.

Sâmbătă, 29 aprilie a.c.,

  • începând cu ora 10.00, la Monumentul Eroilor ,,Colonel Popescu” din municipiul Slobozia, unde se va celebra ,,Ziua Veteranilor de Război”;
  • începând cu ora 16.30, pe stadionul comunal din localitatea Coșereni, unde se va disputa partida de fotbal dintre echipele AS Coșereni și Recolta Bărcănești. Premergător acestui eveniment sportiv, începând cu ora 13.00, la locația amintită anterior se vor desfășura activități de premiere a foștilor fotbaliști, precum și o demonstrație a sportivilor din cadrul secției Kempo Slobozia, ocazionate de inaugurarea stadionului de fotbal AS Coșereni.

Sâmbătă,  29 aprilie a.c., începând cu ora 12.00, precum și duminică 30 aprilie a.c., începând cu ora 08.00, jandarmii ialomițeni vor fi prezenți în zona stadionului orașenesc din Amara, la concursul chinologic organizat în cadrul Campionatului Național de Creștere și Selecție pentru Ciobănesc German.

Totodată, în perioada 01-02 mai a.c., începând cu ora 19.00, se vor asigura măsuri de ordine publică în Piața Revoluției din municipiul Slobozia, unde va avea loc evenimentul cultural-artistic ,,Teen’s day” ocazionat de sărbătorirea ,,Zilei Tineretului­”, eveniment la care se preconizează un număr mare de participanți.

„Alături de partenerii instituționali, jandarmii ialomițeni vor participa și la misiuni de menținere a ordinii publice, în zonele aglomerate, în zona gărilor, autogărilor, centrelor comerciale, discotecilor și în piețe, precum și în locurile în care se pot  desfășura activități  de picnic. Desfășurarea în condiții de siguranță a evenimentelor din acest sfârșit de săptămână este una dintre prioritățile noastre, iar în caz de urgență, adresați-vă cu încredere jandarmilor din dispozitivele de ordine publică sau apelați numărul unic de urgență 112”, transmite IJJ Ialomița.

 

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentAvem lista șmecherilor de la stat cu venituri uriașe – Salarii cumulate de zeci de mii de lei, în timp ce românii sărăcesc
Articolul următorCARAVANA ANTIMAFIA – prima oprire: județul Tulcea. Anca Alexandrescu: Dimensiunea MAFIEI și a FURTULUI este uriașă. Vom continua campania până în 2024