Campania “Să păstrăm Feteștiul curat!”  inițiată de primărie la începutul acestui an se desfășoară cu salariați ai Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat precum și cu beneficiarii de venit minim garantat. De asemenea, la activitățile de igienizare au participat și voluntari din rândul feteștenilor.

Campania de curățenie continuă, fiind programate zone din cartierele: Fetești Oraș și Buliga până la limita cu județul Călărași, precum și din cartierele: Vlașca (zona 804), Fetești Gară și Coloniști.

“În zona stației de taxare, activitățile de igienizare vor începe imediat ce vom primi răspuns de la Regionala Căi Ferate Constanța care trebuie să ne ofere sprijin cu cel puțin un agent care să îndrume echipa și să o informeze în legătură cu circulația trenurilor. Acest lucru este necesar deoarece în zona stației de taxare se află rambleul căii ferate de la Km 150+500, ramificația Halta Borcea,”anunță reprezentanții primăriei Fetești.

De la 1 aprilie va deveni funcțională platforma pentru depozitarea gratuită a deșeurilor vegetale (frunze, iarbă verde/uscată, crengi/ramuri). Feteștenii care au astfel de deșeuri le pot aduce, începând de mâine (1 aprilie) pe această platform, amenajată în spatele Parcului “Stadion”.

 

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentDan Motreanu, vicepreședintele Comisiei pentru mediu din PE: Etichetarea ecologică în UE pentru energia nucleară, o veste bună pentru România
Articolul următorS-a răsturnat cu mașina pe DN2