Județul Ialomița are în 2019 drumuri județene de pământ, raiul gâștelor la fiecare ploaie!

La propunerea lui Victor Moraru, președintele Consiliului Județean Ialomița, consilierii județeni au fost de acord cu redistribuirea de fonduri pentru modernizarea unor drumuri comunale. Comuna Andrășești primește astfel 10.000 lei!

Consiliul Județean Ialomița vântură pleacă financiară pentru drumuri comunale din județ.

191.000 lei este suma primită în aprilie de UAT Albești pentru modernizarea unui drum comunal care trece prin localitate.

Dezinteresul primarului Emil Jugănaru a făcut ca la începutul lunii octombrie nici un leu să nu fie cheltuit pentru refacerea carosabilului pe artera comunală.

Primăria Albești a notificat Consiliul Județean Ialomița că nu poate cheltui banii până la sfârșitul anului și instituția județeană a decis realocarea banilor pentru mai multe localități din Ialomița.

Comuna Andrășești va primi 10.000 lei, Comuna Ciocârlia 70.000 lei, în Comuna Perieți și Comuna Săveni vor ajunge câte 34.000 lei, în timp ce pentru străzile din municipiul Fetești sunt alocate fonduri de 43.000 lei.

Cum timpul este scurt și banii trebuie folosiți în cele două luni și jumătate rămase din 2019, cel mai probabil se va lua decizia achizițiilor directe de piatră ori mixtură asfaltică pentru „plombări”, nicidecum pentru așternere de covoare asfaltice.

Județul Ialomița a primit în acest an 20,855 milioane lei din sume defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru finanțarea cheltuielilor privind drumurile județene și comunale.

Articolul precedentAstăzi se lansează aplicația Monitorul Prețurilor Alimentare
Articolul următorDeputatul Mihai Găină nu s-a înscris în PNL. Încă!