Ca urmare a avertizărilor meteorologice de vreme rea, autoritățile din Ialomița au luat decizia de a suspenda cursurile în toate școlile din județ pentru ziua de joi, 6 februarie 2020.

De asemena și în județul Călărași se suspendă cursurile școlilor, iar în Tulcea gravidele în trimestrul III și bolnavii ce necesită dializă sunt transportați la spitale. Joi, 6 februarie 2020, nu se ţin cursurile în instituţiile de învăţământ din judeţul Călăraşi, conform hotărârii CJSU Călăraşi, convocat azi la sediul Instituţiei Prefectului.

Și CJSU Tulcea s-a întrunit în ședință, stabilind instituirea serviciului de permanenţă la nivelul tuturor primăriilor de pe raza judeţului Tulcea.

De asemenea, s-a decis transportarea un număr de 51 de persoane, ce necesită dializă, în municipiul Tulcea.

”Au fost identificate 140 de gravide aflate în trimestrul III de sarcină sau cu risc crescut care în urma acordurilor lor vor fi transportate prin intermediul ambulanţelor Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi 2 microbuze ale ISU Tulcea”, transmite ISU Tulcea.

Reprezentanții instituției transmit și o serie de recomandări:

 „Având în vedere avertizarea de COD ROŞU de vreme rea, vă recomandăm ca pe timpul manifestării fenomenelor să vă adăpostiţi în locuinţe sau alte spaţii care vă asigură protecţia şi să evitaţi deplasările. Pentru protecţia dumneavoastră şi a celor dragi, urmăriţi recomandările transmise de autorităţi şi respectaţi indicaţiile acestora.”

Articolul precedentCod Roșu de fenomene meteo periculoase: A fost convocat Comandamentul Județean pentru Situații de Urgență Ialomița
Articolul următorAtenție, șoferi!Vânt puternic pe Autostrada București – Constanța