Mihai Tudose îl atacă pe unde poate pe Liviu Dragnea, fostul camarad politic din PSD, omul care l-a propulsat la un moment dat premier al României.

Mihai Tudose, în trecut premier PSD numit de Liviu Dragnea, îşi atacă fostul camarad politic încercând să atragă de partea Pro România mare parte din alegătorii social-democraţi.

Mihai Tudose a afirmat la Slobozia că statul paralel de care se tot plânge Liviu Dragnea este de fapt reprezentat de liderul PSD. Fostul premier spune că a plecat din PSD pentru că nu este indicat să stai în aceeaşi încăpere cu, cităm: „un om incontrolabil”!

„Omul are probleme la cap, nu la ficat, ca să fie clar!”

Organizaţia Pro România şi-a prezentat vineri prima achiziţie politică. Adrian Mocioniu, primarul municipiului Slobozia, s-a lepădat de PSD pentru partidul lui Victor Ponta!

Evenimentul a fost marcat de prezenţa lui Marian Neacşu şi a lui Mihai Tudose, doi dintre oamenii din echipa lui Victor Ponta la nivelul organizaţiei naţionale. Prilej potrivit pentru a fi lansate câteva atacuri directe la Liviu Dragnea, preşedintele PSD, până mai ieri prietentul la cataramă al celor doi.

„Când îţi permiţi să renunţi la câţiva oameni foarte importanţi şi care chiar au muncit la partidul ăsta, au sacrificat tot şi tu nu ai nicio problemă, doar pentru că nu suporţi că cineva nu spune în fiecare zi că nu te prinde rujul, lucrurile înseamnă că au luat-o razna complect, razna la cap, ca să nu credeţi că la ficat mă refer. Da? La cap! Şi nu mai este de stat, că nu este bine să stai într-o cameră cu cineva care e incontrolabil că… nu e bine!”, a explicat Mihai Tudose ce boli are Liviu Dragnea.

Sătul să tot fie numit trădător după plecarea din PSD, Mihai Tudose a tunat şi fulgerat: „Noi am plecat de la putere în opoziţie. Liviu Dragnea era în opoziţie la PDL şi a venit la putere! Jenant! Statul paralel este el! Statul paralel e de fapt… în loc de prim-ministru el, în loc de nişte oameni prin ministere el, în loc de nişte agenţii e el şi duşmanii sunt toate sistemele pe care el nu le controlează.”

Fostul premier a atacat şi sloganul PSD „Patrioţi în Europa!”, ales de social-democraţi pentru alegerile europarlamentare din luna mai.

„Trebuie ieftinite medicamente! Noi vorbim de patriotism în Europa şi tu eşti cel mai anti-european partid din România. Zici că nu faci aia că nu te lasă de la Bruxelles. Să mori tu!? L-am auzit p-ăsta acu o săptămână că vrea să facă podul de la Drajna şi mi-am făcut cruce!”, şi-a continuat tirada unul dintre liderii Pro România.

Pro România se laudă că va obţine 15 – 20% la alegerile europarlamentare

Fost secretar general PSD până ce Liviu Dragnea l-a dat afară, Marian Neacşu se prezintă acum a fi fost o victimă a statului paralel.

„Statul paralel este un fel de conglomerat. N-aş defini existenţial statul paralel ca o entitate, el este ceva, eteric, care într-un fel sau altul ne guvernează negativ viaţa. În Ialomiţa, evident că nu este o structură organizată a statului paralel…”, a dat definiţia statului paralel Marian Neacşu, omul cu strategia de campanie euro-parlamentară din Pro România.

Întrebaţi pe ce scor electoral mizează la alegerile europarlamentare din luna mai, liderii Pro România au afişat un optimism debordant.

 „Pe lângă cei care până acum au fost virgini politic sunt în Pro România şi oameni cu experienţă, care ne ajută să depăşim nişte etape, nişte greşeli… Eu cred că sărim de 15 – 20%, pe ţară, un procent minim.”, prognozează fostul premier PSD Mihai Tudose.

 

 

 

 

 

 

 

 

Articolul precedentUnirea Slobozia pierde în a doua deplasare din retur şi se depărtează de Rapid Bucureşti
Articolul următorPrimari din toate partidele s-au unit pentru a aduce gaz metan în opt localităţi din centrul judeţului