Marian Neacşu a fost întrebat e procurorii DNA ce s-a făcut cu banii primiţi de PSD de la bugetul de stat pe vremea când era secretar general PSD.

Marian Neacşu, fost secretar general al PSD, a fost chemat de procurori la sediul DNA pentru a oferi explicaţii faţă de modul în care s-au cheltuit fondurile venite de la bugetul de stat pentru Partidul Social Democrat.

Marian Neacşu s-a prezentat la DNA pentru a fi audiat în dosarul în care trezorierul Mircea Drăghici este acuzat că a cheltuit incorect banii alocaţi PSD de la bugetul statului.

Coordonatul campaniei electorale Pro România deţinea la data producerii faptelor pentru care Mircea Drăghici este în vizorul procurorilor funcţia de secretar general al Partidului Social Democrat şi, cel mai probabil, avea cunoştinţă despre modul în care erau cheltuiţi banii de către Mircea Drăghici.

Trezorierul Mircea Drăghici, coordonator al campaniei PSD pentru alegerile europarlamentare, este acuzat că a folosit în scopuri personale peste 380.000 euro din subvenţia primită de PSD de la bugetul statului.

Marian Neacşu şi-a făcut în ultima vreme un obicei din a-l ataca pe Liviu Dragnea, preşedintele PSD şi fostul său camarad politic, şi se prezintă drept o victimă a statului paralel.

 

 

Articolul precedentDouă mii de plopi din Slobozia vor fi puşi la pământ de municipalitate
Articolul următorUnirea Slobozia are de disputat trei partide în opt zile în liga a treia