Atacantul Mihăiţă Năstase a dat recital în tur cu FCSB II: trei goluri şi o bară în victoria Unirii Slobozia cu scorul de 6 - 4.

După meciul de mâine cu FCSB II de pe teren propriu, Unirea Slobozia merge marţi la Chişcani pentru un joc cu Sportul iar sâmbăta viitoare joacă din nou acasă cu CS Făurei.

Program încărcat şi complicat pentru Constantin Toma şi compania în următoarele opt zile. Pentru a reuşi să încheie campionatul la sfârşitul lunii mai, Federaţia Română de Fotbal a stabilit în seria a doua din liga a treia două etape intermediare.

Prima dintre ele marţea şi miercurea viitoare, a doua pe data de 8 mai, cu Unirea Slobozia pe teren propriu cu Agricola Borcea. Şi astfel, dacă Unirea a jucat ultimul meci acum două săptămâni, în următoarele opt va avea trei meciuri oficiale.

Puştii FCSB, o nucă tare în 2018

Primul meci din seria de trei îi aduce pe „Municipal” pe tinerii de la FCSB II, echipa de juniori aflaţi în anticamera vice-campioanei României. În tur, pe sinteticul bazei de pregătire FCSB, meciul a fost unul spectaculos, cu nu mai puţin de zece goluri marcate şi o victorie la scor de tenis de câmp, 6 – 4, şapte goluri în repriza secundă.

Pentru Unirea au marcat în toamnă Mihăiţă Năstase de trei ori, Nelu Bucă de două ori şi Adrian Gherasim o dată, în vreme ce la FCSB şi-au trecut numele pe lista marcatorilor Vasile Chitaş, Laurenţiu Ardelean, Alexandru Bodea şi Antonio Agafiţei.

Unirea Slobozia şi FCSB II au mai jucat în aceeaşi serie în liga a treia şi în sezonul 2017 – 2018. Şi atunci primul meci a fost tot în deplasare, victorie cu 3 – 1, goluri Florinel Ibrian, Mihăiţă Năstase, Adrian Răduca (11 m), respectiv Mario Mihai.

În retur, la Slobozia, meciul a fost echilibrat, puştii alb-roşii rezistând fără să primească gol până cu două minute înainte de final, atunci când şutul perfect al lui Florinel Ibrian a adus victoria la limită.

Acum antrenorul Enache Costea are din nou probleme de lot, cu fundaşii Romeo Soare şi Bogdan Topor accidentaţi, Alexandru Chebac indisponibil din cauza gripei şi cu mai mulţi jucători răciţi. În aceste condiţii este de aşteptat ca pe teren să-i vedem şi pe „mânjii” produşi la echipele de juniori.

Articolul precedentMarian Neacşu, mâna dreaptă a lui Victor Ponta în Pro România, audiat la DNA în dosarul fondurilor PSD
Articolul următorPSD l-a lăsat șomer pe Marian Neacșu