La ultimul meci direct din Liga Florilor de pe teren propriu HCM Slobozia a fost egalată în ultima secundă de SCM Craiova.

HCM Slobozia își poate păstra invincibilitatea pe teren propriu în actualul sezon dacă se impune în fața unei echipe decimată de accidentări și care a anunțat că face deplasarea cu doar șapte handbaliste valide.

Echipa feminină de handbal HCM Slobozia vizează încă o victorie pe teren propriu împotriva SCM Craiova în Liga Florilor.

În contextul unor rezultate surprinzătoare în primele patru etape din Liga Florilor orice victorie va cântări enorm la finalul campionatului, atunci când HCM Slobozia vrea să fie în afara locurilor de retrogradare.

HCM Slobozia privește cu optimism și încredere spre partida programată sâmbătă, de la ora 12.00, în sala Andreea Nica din Slobozia.

Cu patru puncte obținute până acum (egal cu CSM Slatina și victorie cu Universitatea Cluj, ambele pe teren propriu), moralul localnicelor este la cote maxime după un meci foarte bun făcut pe terenul super-campioanelor de la CSM București.

De partea cealaltă, oaspetele din Bănie vin șifonate serios atât ca rezultate, ultimul meci pe teren propriu a fost o înfrângere, dar și ca lot, subțiat de accidentări grave.

Va fi un meci greu, HCM slobozia este o echipă care joacă foarte bine în aceste etape. Jucăm cu șapte jucătoare, nu avem alte opțiuni, restul sunt accidentate. Trebuie să ne autodepășim ca să putem obține un rezultat pozitiv acolo.”, a prefațat întâlnirea Bogdan Burcea, antrenorul SCM Craiova.

El este așteptat la Slobozia cu interes și de oamenii din galeria HCM Slobozia care nu au uitat că la finalul ultimul meci direct din Liga Florilor din 2017 au avut un schimb urât de replici cu tehnicianul echipei din Craiova.

La ultima vizită la Slobozia, Bogdan Burcea, antrenorul SCM Craiova, a fost ținut cu greu la finalul jocului să nu sară în tribună!

Atunci SCM Craiova a reușit să egaleze în ultima secundă a unui meci la finalul căruia gazdele au acuzat brigada de arbitri că a fluierat în favoarea oaspetelor aflate la momentul respectiv pe locul 2 în clasament.

La finalul sezonului HCM Slobozia avea să retrogradeze în Divizia A iar SCM Craiova să termine în postura de vicecampioană în Liga Florilor.

Articolul precedentPițiponcul și Vulguța plus Bețivul și Maimuța…(sau cum și-a petrecut Klaus prima remaniere)
Articolul următorHCM Slobozia a pierdut fără drept de apel pe teren propriu cu SCM Craiova