HCM Slobozia i-a dat serios de furcă echipei CSM București în etapa a patra din Liga Florilor. (FOTO: Ionuț Buharu)

Echipa feminină de handbal HCM Slobozia nu a jucat deloc rău în compania super-campioanelor de la CSM București și doar un final mai puțin inspirat le-a făcut pe fete să piardă la șase goluri. După patru etape, echipa ocupă locul 11 în Liga Florilor.

HCM Slobozia, înfrângere onorabilă în deplasare cu CSM București după o confruntare în care nu a fost departe de a detona bomba campionatului.

Meciul cu echipa câștigătoare cunoscută încă de dinaintea primului fluier nu a fost deloc ușor pentru gazde. Cu opt minute înainte de final pe tabelă CSM București avea un avans de doar două goluri.

HCM Slobozia a jucat de la egal la egal cu handbalistele de talie mondială de la CSM București. Partida a stat sub semnul echilibrului în primul sfert de ceas la finalul căruia tabela indica un 6 – 6 corect față de desfășurarea ostilităților.

CSM București strânge însă rândurile și până la pauză reușește să-și procure un avans de trei goluri, 13 – 10, profitând din plin de două superiorități numerice în care au reușit să puncteze de trei ori fără să primească gol.

La opt minute de o mare surpriză

Privită ca victimă sigură, HCM Slobozia vrea să arate că nu consideră meciul pierdut și are 22 de minute perfecte. Cu o apărare arțăgoasă și eficientă și cu acțiuni de atac purtate inspirat și finalizate cu gol, oaspetele se țin scai de mult mai valoroasele adversare.

CSM București se duce la cinci goluri avans în minutul 48 dar pentru HCM Slobozia urmează două minute de aur: trei goluri marcate de Ana Maria Vacariu, Ioana Georgescu și Gabriela Moldoveanu plus două atacuri respinse la Maria Constantinescu și Linnea Torstensson iar pe tabelă scorul se strânge la 22 – 20 cu opt minute rămase de jucat.

Fetele lui Gheorghe Covaciu parcă se sperie de marea surpriză pe care o pot produce și au nu mai puțin de cinci atacuri fără fol marcat. CSM București profită de moment și încheie cu victorie la șase goluri, scor 27 – 21, un meci în care au avut de muncă 60 de minute pentru a se impune. (vezi aici galerie foto de la meci!)

CSM BUCUREȘTI: Dedu, Gubisic, Ion – Curea (7), Vâlcan (3), Perianu (2), Moisă (8), Klinkovac (2), Pintea (1), Lekic (1), Torstensson (1), Constantinescu (1), Jipa (1), Marin. Antrenor: Tomas Ryde.

HCM Slobozia: Polocoșer, Savko, Aron – Vacariu (6), Moldoveanu (2), Obedeanu (2), Ilie (3), Ivan (2), Vartic (2), Toma (1), Jlezi (1), Georgescu (2), Sava, Nicolae. Antrenor: Gheorghe Covaciu.

Articolul precedentDrumarii de la DRDP Constanța sunt furați mai repede decât asfaltează șoseaua dintre Amara și Grivița
Articolul următorPodul peste Ialomița, bombă cu ceas. CNAIR își bate joc de siguranța rutieră și de constructori!