Adrian Moldovan, atacant de 20 ani venit de la Politehnica Iași, a marcat patru goluri în amicalul cu Victoria Traian.

Unirea Slobozia va evolua în sezonul competițional 2019 – 2020 în a doua serie din liga a treia de fotbal. Județul Ialomița mai are o echipă în aceeași serie, nou-promovata Recolta Gheorghe Doja.

Unirea Slobozia, CS Afumați și CS Tunari sunt cele mai puternice echipe din serie ce se luptă pentru un loc în liga secundă.

Federația Română de Fotbal a păstrat regula de anul trecut și în campionatul ce începe pe 24 august și oferă un singur loc de promovare în fiecare dintre cele cinci serii de liga a treia.

Seria a treia are următoarea componență: Metalul Buzău, CS Făurei, Dacia Unirea Brăila, Viitorul Ianca, Recolta Gheorghe Doja, Unirea Slobozia, Înainte Modelu, Agricola Borcea, Moștiștea Ulmu, CS Medgidia, Posedion 2 Mai Limanu, Axiopolis Cernavodă, CS Afumați, SC Popești – Leordeni, FCSB 2 și CS Tunari.

Duelul echipelor din Ialomița va avea loc în luna noiembrie

Campionatul începe în data de 24 august și se va încheia pe 30 noiembrie, dacă nu cumva iarna va da peste cap programul stabilit în toiul verii de Federația Română de Fotbal.

Unirea Slobozia începe un nou campionat cu gândul la promovare pe terenul formației constănțene Poseidon 2 Mai Limanu.

Meciurile cele mai tari pentru echipa antrenată de Enache Costea se vor consuma în două etape consecutive.

Mai întăi, în etapa a șasea Unirea Slobozia se va deplasa pentru un meci cu CS Tunari, altă echipă ce vizează primul loc și, implicit, o promovare în liga a doua.

O săptămână mai târziu, Unirea primește pe teren propriu vizita CS Afumați, formație ce în campionatul abia încheiat a reușit să termine pe locul secund, la patru puncte distanță de echipa din Slobozia.

Meciul dintre Unirea Slobozia și Recolta Gheorghe Doja va avea loc pe terenul municipal 1 Mai din Slobozia în etapa 13 din 16 noiembrie.

Unirea Slobozia va aborda noul sezon competițional cu un alt finanțator, Consiliul Județean Ialomița, după ce Primăria Slobozia a renunțat la echipă, și cu zece noi fotbaliști aduși pe toate posturile.

Portarii Ionuț Poiană (1998) și Tudor Negrușa (1999), fundașii Mădălin Pascu (2002), Flavius Dumbrăvean (1995) și Alexandru Dinu (1998), mijlocașii Petre Bolojan (1995)și Bogdan Danciu (1996), atacanții Alexandru Moise (1996), Nicolae Hertu (1991) și Adrian Moldovan (1999) sunt noutățile din lotul Unirii Slobozia.

Cu toții au jucat în amicalul cu Victoria Traian, meci câștigat cu 7 – 0 (VEZI AICI GALERIE FOTO DE LA MECI!) și, cel mai probabil, vor fi piese de bază în meciul din Cupa României cu Bărăganul Ciulnița.

Articolul precedentConsiliul Județean Ialomița are venituri penibile în programele de dezvoltare
Articolul următorUnirea Slobozia câștigă meciul cu Bărăganul Ciulnița și merge mai departe în Cupa României