Unirea Slobozia a câștigat ușor meciul amical cu Bărăganul Ciulnița și vrea să repete isprava și în meciul oficial din Cupa României.

Federația Română de Fotbal a stabilit ca formațiile Bărăganul Ciulnița, liga județeană, și Unirea Slobozia, liga 3, să se confrunte în faza a doua națională a Cupei României la fotbal.

Două echipe din Ialomița se luptă pentru un loc în faza următoare a Cupei României la fotbal, ediția 2019 – 2020. Duelul va avea loc între Bărăganul Ciulnița și Unirea Slobozia.

Cele două echipe s-au întâlnit într-un amical în luna iulie iar echipa mai valoroasă, Unirea Slobozia, a câștigat ușor, scor 2 – 0..

Bărăganul Ciulnița – Unirea Slobozia este confruntarea orgoliilor ialomițene în Cupa României. Meciul este programat miercuri, 14 august, de la ora 17.30, pe stadionul din comuna Ciulnița.

Bărăganul Ciulnița, revelația sezonului trecut în liga de fotbal a județului Ialomița, a reușit o calificare puțin scontată în fața echipei din liga 3 Agricola Borcea din județul Călărași, scor 2 – 1.

Unirea Slobozia, ocupanta locului 4 la finalul sezonului în seria a doua din liga a treia, nu a jucat în prima fază națională a Cupei României și își propune ca în fiecare an un parcurs cât mai lung în competiție.

În ediția de anul trecut Unirea Slobozia a ajuns până în faza a patra când a fost eliminată de Sportul Snagov.

Cu un an înainte echipa din liga a treia a fost una dintre surprizele Cupei României fiind eliminată abia în faza optimilor de finală de prim-divizionara CSMS Iași.

Articolul precedentPoliția Rutieră Slobozia a lăsat fără numere de înmatriculare autobuzele municipalității pentru că nu aveau licențe
Articolul următorAngajații primăriei Ciulnița, utilizați ca detectoare de miros