Ionuț Dinu a marcat la primul meci din campionat în care a jucat pentru Unirea Slobozia.

Unirea Slobozia a ratat șansa de a se întoarce de la Tunari cu trei puncte mari. Gazdele au reușit să egaleze la 3 în al doilea minut al prelungilor. Egalul bucură doar pe CS Afumați, formație ce a profitat pentru a trece pe primul loc.

Unirea Slobozia a remizat pe terenul formației CS Tunari și regretă enorm două puncte pierdute după ce arbitrul de centru arătase minutele de prelungire.

Unirea Slobozia și-a dorit enorm să câștige pe terenul celor de la CS Tunari și să răzbune astfel înfrângerea directă din Cupa României.

Dacă atunci gazdele au marcat golul victoriei în ultimul minut, acum au reușit să egaleze în al doilea minut al prelungirilor.

CS Tunari a început perfect meciul și cu un presing agresiv a împins jocul spre poarta adversarilor. Unirea Slobozia primește prima lovitură în minutul 10, la o fază în care apărarea a fost depășită fără drept de apel.

Nelu Bucă a încercat să reia cu capul spre poartă dar lovitura defectuoasă s-a transformat într-o pasă la Alexandru Neculai care execută cu sânge rece din unghi.

Gazdele se bucură mai puțin de un minut, Bogdan Danciu șutează înșelător și mingea se duce peste portar în colțul lung.

Este rândul oaspeților de la Unirea Slobozia să exulte dar numai preț de două minute, Alexandru Neculai își trece în cont dubla cu un șut sub transversală de la marginea careului mare.

Golul nesperat al egalării schimbă configurația clasamentului

Unirea Slobozia nu acceptă scorul de pe tabelă și în mai puțin de cinci minute de la revenirea de la cabine întoarce rezultatul.

Abia trimis pe teren Adrian Răduca scoate o lovitură de la 11 metri îndelung contestată de gazde și căpitanul Florinel Ibrian o transformă în gol.

Unirea Slobozia se năpustește în atac și în minutul 54 fundașul Ionuț Dinu urcă în atac la o fază fixă și saltă cu capul peste portarul Corneliu Fulga.

CS Tunari este obligată să o ia de la capăt dar nu reușește să facă față jocului mai bun de posesie al adversarilor de la Slobozia.

Ocaziile clare lipsesc până după ce arbitrul de centru arată minutele de prelungire ale partidei.

Aruncat în teren imediat după ce oaspeții rămân în inferioritate (Adrian Gherasim eliminat după două cartonașe galbene primite în trei minute), Gabriel Teodorescu șutează din lovitură liberă dar portarul Unirii scoate de la rădăcina barei.

Gazdele aruncă la bătaie orice minge în careu și Teodorescu reușește cu un șut înșelător să-l păcălească pe tânărul Ionuț Poiană când mai erau mai puțin de 200 secunde rămase de jucat.

Se termină 3 – 3 iar Unirea Slobozia pierde pe lângă cele două puncte și prima poziție în clasament, pe care urcă CS Afumați.

Meciul direct dintre Unirea Slobozia și CS Afumați va avea loc sâmbătă, pe stadionul 1 Mai din Slobozia, de la ora 15.00. (Vezi aici galeria foto de la meciul CS Tunari – Unirea Slobozia!)

Articolul precedentCum e turcu’, și pistolu’: “Ăștia sunt oamenii din Urziceni, jegoși!”
Articolul următorInvestiție strategică în Ialomița! WC-ul școlii Ograda a fost inaugurat de două ori de autorități