Deputatul PNL Tinel Gheorghe, președintele PNL Ialomița, spune că județul Ialomița nu poate avea prefect și subprefect ce au servit interesele PSD.

Deputatul liberal Tinel Gheorghe, președintele PNL Ialomița, este convins că în perioada următoare vor fi înlocuiți din funcție prefectul Gigi Petre și subprefectul Vali Silica Tudor.

Președințele PNL Ialomița a vorbit într-o conferință de presă de schimbarea din funcție a celor două persoane din conducerea Instituției Prefectului Ialomița.

Diligențele noastre sunt făcut pentru a schimba prefectul și subprefectul. Cu cât mai repede, cu atât mai bine pentru Ialomița. Cei doi politruci, prefectul și subprefectul, nu pot continua activitatea cu Guvern PNL.”, a spus liderul PNL Ialomița.

Parlamentarul PNL spune că nu pot fi păstrați în funcții Gigi Petre și Vali Silica Tudor, oameni care, în opinia sa, au servit până acum interesele Guvernului PSD.

Deputatul Tinel Gheorghe nu a avansat un termen la care cei doi ar fi puși pe liber și a adăugat că are o listă stufoasă cu nume atât pentru funcția de prefect cât și pentru cea de subprefect.

Ne gândim la toate cele necesare pentru a-i schimba pe cei doi. Avem cel puțin zece propuneri pentru funcția de prefect și zece propuneri pentru funcția de subprefect. Sper ca subprefectul să fie schimbat foarte repede.”, a adăugat președintele PNL Ialomița.

Articolul precedentPSD pierde alegerile în 5 din cele 7 orașe ale Ialomiței
Articolul următorLovitură puternică pentru comercianţii care înşală cu reduceri aparente în perioadele de soldări