Ștefan Mușoiu, deputat PSD de Ialomița, are doar vești proaste pentru ialomițeni după căderea Guvernului PSD.

Ștefan Mușoiu, deputat PSD de Ialomița, își anunță electoratul că fără PSD la Guvernarea României va urma „o nouă eră a austerității”.

Ștefan Mușoiu, deputat PSD, anunță apocalipsa: „Trecerea PSD în opoziție aruncă România în aer!”

Ștefan Mușoiu, deputat PSD de Ialomița la primul mandat parlamentar, a reacționat public după ce Guvernul PSD condus de Viorica Dăncilă a fost tras pe linie moartă prin votarea moțiunii de cenzură a opoziției.

Sfidând interesul general, votul unor parlamentari a contat mai mult decât decizia majorității românilor, exprimată ferm în favoarea PSD în noiembrie 2016. Interesul electoral al partidelor din opoziție a primat în fața interesului întregii națiuni.”, este convins Ștefan Mușoiu.

Parlamentarul social-democrat îi anunță pe ialomițeni că în perioada următoare vor urma tăieri de salarii și de pensii iar investițiile locale vor avea serios de suferit din cauza lipsei finanțărilor asigurate de la bugetul statului.

Politicile partidelor care se vor cocoța la guvernare, grație interesului lor strict electoral, se vor concretiza rapid prin instaurarea unei noi ere a austerității, a tăierii veniturilor, fie ele salarii sau pensii, a supra-impozitării, a reducerii tuturor investițiilor.”, a completat Ștefan Mușoiu.

Deputatul de Ialomița i-a asigurat pe alegătorii PSD din județ că partidul din care face parte merge mai departe și le va fi în continuare alături, fiind, cităm: „Singurul partid serios, stabil și sigur, angajat în slujba cetățeanului.”

Social-democrații au fost la putere în Ialomița de la Revoluție și până în prezent iar în actuala configurație parlamentară au obținut în 2016 trei mandate de deputați și unul de senator dintr-un total de șase arondate județului.

Între timp PSD Ialomița l-a pierdut pe deputatul Mihăiță Găină, cel care a semnat moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Viorica Dăncilă și chiar a votat în favoarea acesteia.

Articolul precedentTinel Gheorghe, președinte PNL Ialomița: „Suntem pregătiți de guvernare fără tăieri de salarii și de pensii!”
Articolul următorMicrobuz cu opt pasageri implicat într-un accident pe DN 2 produs în cursul dimineții