Tinel Gheorghe, președintele PNL Ialomița, a anunțat că sunt sute de primării în România pe care le amenință falimentul.

Deputatul liberal Tinel Gheorghe se bucură pentru căderea Guvernului PSD și este sigur că PNL va găsi formula câștigătoare pentru a prelua guvernarea României.

Tinel Gheorghe, președintele PNL Ialomița, a anunțat la doar câteva minute de la căderea guvernului Viorica Dăncilă că partidul din care face parte este gata să conducă România fără a apela la tăieri de salarii și de pensii.

Suntem pregătiți să guvernăm altfel decât a făcut-o până acum PSD. Fără să tăiem din salarii, fără să tăiem din pensii ci doar dezvoltând România. Este nevoie de alocarea de fonduri proiectelor de investiții.”, ne-a declarat Tinel Gheorghe.

Președintele organizației județene PNL a mutat apoi discursul în planul județului Ialomița. În opinia lui Tinel Gheorghe sunt priorități pentru ca Ialomița să părăsească repede locurile codașe în ceea ce privește dezvoltarea locală la nivel național.

Trebuie să lucrăm la un buget serios, care să răspundă nevoilor comunităților locale. Suntem interesați să asigurăm o trecere corectă și normală spre un act de guvernare legitim, un act de guvernare sănătos.”, a adăugat Tinel Gheorghe.

Parlamentarul PNL anticipează că săptămâna viitoare partidul din care face parte va prezenta formula de Guvern potrivită pentru a conduce România.

Articolul precedentAbundență de vedete la un meciul caritabil de vineri de la Slobozia
Articolul următorȘtefan Mușoiu, deputat PSD, anunță apocalipsa după Viorica: „Trecerea PSD în opoziție aruncă România în aer!”