Patru autovehicule au fost implicate într-un accident rutier produs dimineață, în jurul orei 6.50, în zona localității Sinești. Doi pasageri din autoturisme au fost răniți.

Microbuz cu opt pasageri implicat într-un accident pe DN 2, București – Urziceni. Cunoscută drept una dintre șoselele morții din cauza accidentelor grave de circulație, artera putea să-și adauge în palmaresul sumbru alte vieți curmate.

Șoferul unui microbuz în care se aflau opt persoane nu a adaptat viteza la condițiile de trafic pe carosabil umed și pe fondul rulării la distanță prea mică față de autoturismul din fața sa a produs un accident de circulație.

În evenimentul rutier au mai fost implicate alte două autoturisme ce rulau regulamentar. Două persoane din autoturismele implicate au fost rănite ușor.

Este al doilea eveniment rutier din octombrie din județul Ialomița în care este implicat un microbuz plin cu pasageri.

Din fericire de data aceasta nimeni nu a fost rănit grav față de accidentul teribil de sâmbătă dimineața în care zece oameni au murit și șapte au fost grav răniți.

Articolul precedentȘtefan Mușoiu, deputat PSD, anunță apocalipsa după Viorica: „Trecerea PSD în opoziție aruncă România în aer!”
Articolul următorCăderea guvernului a divizat PSD Ialomița. Pop și Mocioniu fac apel la „reconstrucție”