Deputatul Mihăiță Găină a plecat din PSD și a ales PNL.

Mihăiță Găină, ales deputat PSD de Ialomița în 2016, și-a dat demisia din partid și se declară parlamentar neafiliat. Plecarea din PSD vine la pachet cu o semnătură pusă în susținerea moțiunii de cenzură pregătită de opoziție împotriva Guvernului PSD.

Mihăiță Găină, ex-deputat PSD, a semnat moțiunea de cenzură împotriva Guvernului PSD condus de Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidențiale din luna noiembrie.

Parlamentarul ialomițean a adăugat că va vota moțiunea de cenzură și că în cazul în care aceasta nu întrunește numărul suficient de voturi pentru demiterea Guvernului nu va regreta gestul făcut și plecarea din PSD.

Mi-am dat demisia din grupul parlamentar PSD, am semnat moțiunea de cenzură împotriva Guvernului, mi-o asum și voi vota pentru susținerea ei. Deocamdată sunt parlamentar neafiliat, nu mă tentează să trec la alt partid în momentul acesta, mai discutăm la iarnă. Nu știu dacă voi mai candida pentru un nou mandat, e greu de spus în actuala conjunctură.”, a explicat gestul deputatul Mihăiță Găină.

Dacă îți spun oamenii că ești beat te duci și te culci!”

Parlamentarul proaspăt demisionar din PSD spune că decizia sa a venit ca urmare a unor dezamăgiri la nivel județean dar și la nivel național.

Eu mă adaptez mai greu la un anumit stil de conducere la nivel local și e greșeala mea că nu m-am adaptat. Nu aș vrea să fac acum niște declarații care să mă pună într-o postură neplăcută. Este vorba de niște colegi care sunt mai tineri, trebuie lăsați să conducă ei (n.red. Organizația județeană PSD), o să obțină rezultate mai bune, noi ne vedem de treabă.”, a precizat Mihăiță Găină.

Mihăiță Găină se referă la senatorul PSD Marian Pavel, președintele organizației PSD Ialomița, și deputatul Ștefan Mușoiu, secretarul general al organizației PSD Ialomița.

Eu cred că PSD trebuia să iasă de la guvernare imediat după alegerile europarlamentare. Atunci era bine și pentru partid, până la alegerile locale și parlamentare putea să se refacă și să fie un partid care contează pe scena politică. Rămânând la guvernare nu cred că este cea mai bună soluție pentru PSD. Dacă un om, doi, trei îți spun că ești beat, te duci acasă și te culci!”, a mai spus Mihăiță Găină.

Articolul precedentAutobuzele închiriate de Primăria Slobozia nu au loc în stațiile de călători
Articolul următorAproape trei sute de familii au primit de la Consiliul Județean Ialomița „subvenția” pentru primul sau al doilea nou-născut