Managera și președintele, gropari profesioniști!

Spitalul Slobozia are în dotare două computere tomograf noi și unul recondiționat. Cu toate acestea nici unul nu funcționează. Vineri, 8 februarie, o pacientă ajunsă la UPU cu un atac vascular nu a putut fi investigată pentru că aparatura nu funcționa.

Computer tomograf pe post de mobilă! (foto: spitalslobozia.ro )

 

Deși bolnava era într-o stare gravă, medicul de gardă de la UPU a încercat să o expedieze acasă după ce i-a administrat o perfuzie. La insistențele rudelor, pacienta a fost trimisă la spitalul din Constanța, unde i s-a făcut o tomografie. Asistenta care a însoțit bolnava pe ambulanță a încercat să o aducă la Slobozia. Medicii din Constanța au reținut însă pacienta și au internat-o, motivând situația gravă în care se afla.

Cele două computere tomograf au fost recepționate de spital încă de anul trecut dar grație managementului performant al managerului Mariana Iancu aparatele nu funcționează. Unul dintre computere a fost primit de la Ministerul Sănătății iar cel de-al doilea a fost achiziționat cu fonduri de la Consiliul Județean. Niște medici nu s-a gândit nimeni să achiziționeze. Sau măcar un manager adevărat.

Articolul precedentSediul PSD Ţăndărei blocat cu un lacăt pentru o datorie strânsă în şase luni
Articolul următorAccident cu doi morți la Slobozia