Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia a primit cu indulgenţă un punct în plus de la ministrul sănătăţii

Spitalul Slobozia a urcat de la nota 7 la nota 8 în evaluarea ministrului sănătăţii, doamna Sorina Pintea, după exact un an de la precedenta vizită. Descinderea a avut loc în toiul nopţii de duminică spre luni şi s-a consumat doar la Unitatea de Primiri Urgenţe, unde oricum lucrurile nu stau rău.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia a avut parte de o vizită surpriză în toiul nopţii de duminică spre luni. După ce a constatat grave abateri în Spitalul Constanţa, Sorina Pintea, ministrul sănătăţii, s-a oprit şi la Slobozia, pentru a verifica Unitatea de Primiri Urgenţe.

Cum UPU este secţia spitalului în care lucrurile funcţionează cel mai bine, evaluarea doamnei Pintea nu putea fi decât una pozitivă şi oarecum neconcludentă având în vedere că la Constanţa, spre exemplu, ea a luat la puricat şi secţiile Spitalului, nu doar Unitatea de Primiri Urgenţe.

Cu un punct în plus faţă de nota 7 primită de Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia în aprilie 2018 în timpul vizitei planificată şi în care autorităţile judeţene şi administratorii Spitalului s-au străduit să ascundă gunoiul sub preş.

Aşa cum s-a întâmplat şi acum, când Sorina Pintea nu a fost informată, spre exemplu, despre preţurile exorbitante la care cumpără şefii Spitalului Judeţean Slobozia diverse obiecte de inventar.

Ori despre faptul că nici la un an distanţă managera Mariana Iancu nu a reuşit să rezolve problema secţiei de neonatologie, ţinută în funcţiune doar de devotamentul a doi medici pensionari, unul de 71 ani şi celălalt de 65 ani, oameni epuizaţi şi care asigură în doi linia de gardă!

 

 

 

 

 

 

Articolul precedentHCM Slobozia a încheiat socotelile cu Neptun: victorie la cinci goluri la Constanţa
Articolul următorPrimăria Slobozia nu alocă în acest an nici măcar un leu pentru asfaltarea străzilor!