Forţele de ordine au intervenit în prima zi de Paşte pentru calmarea spiritelor în cartierul Vlașca din fetești. Scandalagiii, femei şi bărbaţi, au pus mâna pe bâte pentru a-şi face dreptate.

În prima zi de Paști, poliţiştii şi jandarmii au intervenit în cartierul Vlaşca din Feteşti pentru a aplana un scandal iscat între două familii de romi. Forţele de ordine au solicitat întăriri din partea militarilor Jandarmeriei Române care asigură respectarea carantinei la Ţăndărei. În urma scandalului, 4 persoane care au încălcat prevederile Ordonanţelor Militare au fost ridicate şi transportate într-unul dintre centrele de carantină din staţiunea Amara.

Scandalul a avut loc în mijlocul străzii, iar în imagini se poate observa cum aceştia nu se potolesc nici la apariţia forţelor de ordine. Conform Poliţiei, în acest caz au fost deschise dosare penale pe numele a 4 persoane pentru comiterea a 4 infracţiuni: tulburarea ordinii şi liniştii publice, violare de domiciliu, loviri şi alte violenţe şi distrugere.

Fetești…. Vlașca.Astăzi, în jurul orelor 19:30#infotraficfetestiSursa video : #SpecialGuysAllOverTheWorld

Publicată de Info trafic poliția Fetești – Ialomița, Legi, Evenimente rutiere, Știri pe Duminică, 19 aprilie 2020

 

Articolul precedentNoi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus au fost anunțate de către autorități. Bilanțul a ajuns la 8.936 de cazuri de persoane infectate.
Articolul următorTelVerde pentru suport psihologic și sprijin social