Accident teribil pe DN 2A: microbuzul a fost izbit frontal și a fost aruncat de pe șosea.

Autoritățile județene au activat planul roșu de intervenție la un teribil accident de circulație produs în jurul orei 5.15 în zona localității Sfântu Gheorghe, pe DN 2A.

Accident cumplit la Sfântu Gheorghe. Un prim bilanț negru: zece morți și șapte răniți grav după ce un autocamion s-a izbit frontal cu un microbuz plin cu oameni ce mergeau la muncă în capitală.

ISU Ialomița a activat planul roșu de intervenție imediat după accident și peste 30 pompieri și cadre medicale au ajuns la fața locului pentru a le acorda îngrijiri medicale răniților.

Din nefericire, opt dintre pasagerii din microbuz și șoferul autocamionului nu au mai putut fi salvați și pentru ei s-a declarat decesul la fața locului.

Un alt pasager din microbuz a transportat în stare critică la Spitalul municipal Urziceni nu a mai putut fi salvat din cauza rănilor produse în urma accidentului.

Șapte persoane au fost scoase cu greu dintre fiarele contorsionate ale microbuzului și transportate la mai multe spitale. Trei dintre răniți au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Slobozia unde medicii încearcă să-i țină în viață.

Potrivit primelor informații de la locul accidentului, se pare că șoferul autocamionului a pătruns pe contrasens în condițiile unui carosabil umed, a lovit frontal microbuzul pe care l-a aruncat pe câmp.

Articolul precedentUNIREA Slobozia versus CS Afumați, a fi sau a nu fi în lupta pentru promovarea în liga 2
Articolul următorCe rămâne în urma accidentului de la Sf. Gheorghe: cadavre și politică