În ultimele 24 de ore, 96 de persoane a fost sancționate de polițiștii ialomițeni pentru că nu au purtat masca de protecție. 

 

Polițiștii, alături de jandarmi, polițiști locali precum şi alte instituţii cu atribuţii în domeniu, au verificat, în total, 1.012 persoane. Totodată, au fost verificate 11 societăți comerciale sau persoane fizice autorizate, cu privire la respectarea măsurilor organizatorice specifice, a programului de lucru și în privința respectării măsurilor de protecție de către personal și clienți. De asemenea, au fost verificate 17 mijloace de transport public în comun.

Au fost organizate 4 acțiuni punctuale, fiind vizate, în special zonele aglomerate, zonele de agrement, centrele comerciale, restaurantele și mijloacele de transport în comun.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 101 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 27.500 de lei.

Dintre acestea, 96 de sancțiuni, în valoare totală de 23.000 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală și 5 sancţiuni, în valoare de 4.500 de lei, pentru nerespectarea măsurilor privind deplasarea/libera circulaţie (în intervalul orar 22.00-05.00).

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentÎncarcerată pentru viol la Penitenciarul de femei Ploiești – Târgșorul Nou.
Articolul următorEurodeputatul Dan Motreanu solicită Comisiei Europene să propună legislație pentru protecția solului în UE