Alexandra Georgescu se simte foarte bine atunci când joacă împotriva Dunării Brăila: 9 goluri în victoria din Cupa României şi 15 acum în campionat.

HCM Slobozia a câştigat ultimul meci din Divizia A pe terenul echipei secunde Dunărea Brăila, formaţie întărită cu patru handbaliste din prima echipă. Finalul a fost la discreţia oaspetelor, 11 goluri marcate şi doar două primite în 15 minute.

HCM Slobozia încheie în forţă campionatul, victorie cu 36 – 32 pe terenul formaţiei Dunărea Brăila şi va intra ca mare favorită în turneul semifinal pentru promovarea în Liga Florilor.

Echipa secundă a Dunării Brăila a primit întăriri serioase pentru meciul cu liderul autoritar al primei serii din Divizia A. Pentru a şterge eliminarea din Cupa României suferită în faţa echipei din Slobozia, la Dunărea au jucat Cristina Gheorghe, Nataşa Krnic, Alina Czeczi şi Ştefania Epureanu.

Aportul handbalistelor din Liga Florilor s-a văzut în prima repriză, una în care gazdele au avut avantajul startului de meci. Au fost însă de ajuns trei minute de secetă pe atac, HCM Slobozia a marcat de patru ori la rând şi în minutul 18 oaspetele şi-au procurat trei goluri avans.

Cu o Andreea Polocoşer din nou inspirată, echipa lui Gheorghe Covaciu gestionează bine finalul primei jumătăţi de meci iar la odihnă HCM Slobozia îşi confirmă statutul de lider şi conduce cu 18 – 16.

Final de meci în genunchi pentru Dunărea Brăila

Handbalistele „importate” de la prima echipă îşi arată forţa ofensivă şi gazdele încep încet-încet să recupereze terenul pierdut. Mult mai atente în defensivă, gazdele egalează după doar patru minute şi reuşesc chiar să-şi procure avantaj de două goluri în minutul 43, scor 27 – 25.

Este momentul în care în poarta HCM Slobozia intră tânăra Bianca Aron iar aceasta face cel mai bun meci al sezonului. Intervenţiile sale inspirate toarnă plumb în braţele adversarelor şi pe contraatac oaspetele profită pentru o primă serie de cinci goluri marcate fără gol primit.

Degringolada la Dunărea Brăila este totală şi după două reuşite, poarta este din nou perforată de cinci ori la rând pentru un bilanţ grăitor: în 15 minute HCM Slobozia a marcat de 11 ori şi a primit doar două goluri!

Cele trei reuşite de final ale brăilencelor nu schimbă soarta meciului iar HCM Slobozia câştigă cu 36 – 32 un meci în care a strălucit Alexandra Georgescu, cu 15 goluri marcate.

DUNĂREA Brăila: Micu, Caraman – Krnic (7), Coteţ (6), Vătu (6), Vrabie (5), Gheorghe (3), Epureanu (3), Ichim (1), Oprea (1), Luca, Teodor. Antrenor: Cristian Preda.

HCM Slobozia: Polocoşer, Savko, Aron – Georgescu (15), Ivan (4), Obedeanu (3), Jlezi (3), Nicolae (2), Toma (2), Naumenko (2), Filip (2), Vartic (2), Sava (1). Antrenor: Gheorghe Covaciu.

 

Articolul precedentPrimăria Slobozia plătește 5000 de lei pe lună pentru închirierea unui autobuz
Articolul următorSalarii plătite ilegal la Primăria oraşului Ţăndărei din excedentul bugetar