Familia din Tulcea, victimă a miliției interlopilor din Țăndărei

INTERLOPI
La Țăndărei miliția interlopilor a luat locul poliției.

Tentativa interlopilor din Țăndărei a bloca în trafic mașina familiei din Tulcea are niște culise scandaloase. Agresiunea a fost comisă de o așa zisă patrulă a interlopilor, care acționează în zona Strachina de mai bine 2 săptămâni. Cu acceptul tacit al poliției, evident.

Măcel între interlopii locali și cei „internaționali”

Cu doar câteva zile înainte de Sfânta Maria, în cartierul Strachina a avut loc un conflict sângeros. O familie de interlopi băștinași au atacat o alta abia sosită din străinătate.  Invocând o pretinsă datorii, agresorii i-au snopit în bătaie pe stranieri și i-au deposedat de bani.

Conflictul s-a aprins în tot cartierul iar jandarmii i-au păzit zile în sir în încercarea de a-i despărți pe beligeranți. Nici Jandarmeria și nici IPJ Ialomița nu au comunicat public nimic despre această intervenție și nici despre urmările ei.

Cartierul Strachina, din Țăndărei, este declarat zonă specială iar ceea ce se întâmplă acolo  este ținut departe de public. În acest context au apărut patrule de miliție populară formate din interlopi care acționează ca pază comunitară pe timpul nopții.

Asta se întâmplă cu acordul poliției și reprezintă dovada că municipiul Țăndărei este un teritoriu în care funcționează legea junglei. Iar incidentul nu este singular.

Bâlbâiala IPJ Ialomița

Modul în care purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomița a răspuns la solicitarea presei în legătură cu acest caz trădează realitatea pe care poliția o neagă de ani de zile. Și anume că bandele de interlopi au ajuns să-și impună legea pe străzile din Țăndărei.

Înainte de apelul familiei din Tulcea la serviciul 112 a sunat patrula interlopilor. Eu au reclamat prezența mașinii familiei Ilie în zonă. Această patrulă a miliției țigănești a trecut la măsuri de blocare a turiștilor, iar când aceștia au refuzat să oprească au atacat cu bolovani.

Din acest motiv purtătorul de cuvânt al IPJ a explicat aproape firesc că: „Acesta a sesizat că a fost şicanat în trafic de două autoturisme, un Audi A6 şi un Opel. Ofiţerul de serviciu a transmis datele patrulei care se deplasa deja către zona indicată. Poliţiştii l-au identificat pe şoferul maşinii Audi, care sunase primul la Poliţia Ţăndărei.  Acesta a spus că a încercat să oprească maşina cu numere de Galaţi, deoarece i s-a părut suspectă, că se plimbă pe străzile adiacente”.

Șoferul mașinii Audi era membru al miliției interlopilor iar polițiștii l-au tratat ca „partener” și nu ca agresor.

Informațiile au fost confirmate de polițiști revoltați care nu înțeleg tactica folosită de IPJ Ialomița în relația cu interlopii din județ.

De asemenea, surse din Jandarmerie au confirmat acțiunea de la Strachina pe care organele judiciare o ascund.  Cetățenii din Țăndărei sunt terorizați și nu au curajul să reclame de teamă că vor fi dați pe mâna interlopilor de către polițiști. Situația persistă de zeci de ani de zile. Apariția milițiilor țigănești este doar un alt pas către disoluția completă a autorităților din Ialomița.

Articolul precedentTuriști agresați în trafic la Țăndărei! Poliția face figurație.
Articolul următorInterlop omorât în bătaie în cartierul Bora din Slobozia