Deputatul PSD Andrei Pop, omul de încredere al lui Marian Neacşu, nu infirmă dar nici nu confirmă plecarea la Pro România.

Parlamentarul social-democrat nu a infirmat că ar putea trece la Pro România după ce Marian Neacşu, omul care l-a propulsat peste noapte pe loc eligibil în 2016, şi-a oficializat relaţia cu Victor Ponta.

Deputatul PSD Andrei Pop ar pleca din partid doar după ce s-ar consulta cu alegătorii şi colegii de partid. Acesta este mesajul public postat pe pagina de socializare de cel mai tânăr dintre parlamentarii ialomiţeni.

„Îmi doresc să plec în această perioadă de la PSD? În primul rând, sunt deputat de Ialomiţa, ales de către ialomiţeni faţă de care am cea mai mare datorie şi responsabilitate, nu faţă de funcţii efemere. Prima consultare aş avea-o cu ei.”, a precizat deputatul Andrei Pop.

Andrei Pop, omul de încredere al lui Marian Neacşu

Parlamentarul a mai spus că este membru PSD şi că o eventuală plecare nu s-ar realiza fără ca toţi colegii de organizaţie să afle.

„Dacă aş lua decizia să plec, mai întâi aş discuta cu oamenii cu care am lucrat de-a lungul timpului în acest partid, precum şi cu liderii social-democraţi.”, lasă de înţeles Andrei Pop.

Deputatul a fost surpriza electorală oferită de PSD Ialomiţa la alegerile parlamentare din anul 2016. După ce a primit interdicţie de a candida, Marian Neacşu, preşedintele organizaţiei judeţene la acel moment, l-a scos din joben pe Andrei Pop şi l-a pus pe loc eligibil.

Marian Neacşu are de ani de zile o relaţie apropiată cu afaceristul local Dumitru Pop, nimeni altul decât tatăl deputatului PSD.

Plecarea lui Marian Neacşu la partidul Pro România a alimentat ipoteza că PSD Ialomiţa va pierde un parlamentar şi că trecerea lui Andrei Pop la partidul lui Victor Ponta este doar o chestiune de timp.

 

Articolul precedentAccident cu doi morți la Slobozia
Articolul următorUnirea Slobozia a câştigat amicalul cu divizionara secundă Dacia Unirea Brăila