Marian Neacşu, fosta mână dreaptă a lui Liviu Dragnea, şi-a oficializat relaţia cu Victor Ponta şi Pro România.

Dat afară din partid de preşedintele Liviu Dragnea deşi ocupa funcţia de secretar general PSD, Marian Neacşu şi-a găsit loc în structura de conducere a partidului lui Victor Ponta.

Marian Neacşu, fostul secretar general PSD şi preşedinte al organizaţiei PSD Ialomiţa, este acum şef de campanie electorală pentru europarlamentare la Pro România, partidul lui Victor Ponta.

Relaţia a fost oficializată abia acum deşi în lumea politică se ştie de câteva luni că Neacşu îl va da pe Dragnea pentru Ponta.

„M-am alăturat echipei de la Pro România. Sper ca experienţa mea să fie de folos în campaniile electorale, motiv pentru care voi coordona campania pentru alegerile europarlamentare din punct de vedere organizatoric. Mai puţine vorbe şi mai multă muncă.”, a spus Marian Neacşu, citat de MEDIAFAX.

Marian Neacşu a coordonat din postura de secretar general PSD ultimele două campanii electorale social-democrate pentru alegerile locale şi cele parlamentare din 2016.

El a ales atunci o strategie ce s-a dovedit a fi câştigătoare, alăturând toţi candidaţii din judeţe de imaginea lui Victor Ponta, omul prezentat drept premierul care le-a reîntregit românilor salariile şi pensiile tăiate de guvernele anterioare.

PSD Ialomiţa nu se teme şi exclude dezertările

Senatorul PSD Marian Pavel, preşedintele interimar al organizaţiei PSD Ialomiţa după mazilirea lui Marian Neacşu, nu se teme de concurenţa pe care fostul său coleg o va face acum din postura de şef de campanie pentru alegerile europarlamentare la Pro România.

„Este decizia lui şi din momentul acesta Marian Neacşu este adversarul nostru politic. Cu siguranţă nu vor fi primari PSD în Ialomiţa care să-l urmeze. PSD a rezistat şi cu Gheorghe Savu preşedinte, şi cu Silvian Ciupercă preşedinte, şi cu Marian Neacşu preşedinte, şi cu Marian Pavel ori cu cine va fi preşedinte al organizaţiei judeţene PSD.”, a precizat pentru www.realitateadeialomita.net Marian Pavel, preşedintele interimar al PSD Ialomiţa.

Senatorul PSD nu se teme nici că deputatul Andrei Pop, omul pus pe liste de Marian Neacşu pe un loc eligibil după ce el nu a mai avut voie să candideze ca urmare a unei condamnări penale, va pleca la Pro România.

„Deputatul Andrei Pop este parlamentar ales pe listele PSD şi are un respect deosebit faţă de electoratul PSD şi faţă de primarii ialomiţeni din PSD.”, a adăugat Marian Pavel.

 

Articolul precedentO bătrână a murit intoxicată cu monoxid de carbon. Soţul ei a scăpat ca prin minune
Articolul următorDaniel Crunţeanu a fost numit secretar de stat în Ministerul Agriculturii