Deputatul Mihăiță Găină a plecat din PSD și a ales PNL.

Mihăiță Găină, ales în 2016 deputat pe lista PSD în județul Ialomița, face parte din Grupul Parlamentar PNL din Camera Deputaților.

Deputatul Mihăiță Găină este de astăzi oficial în PNL. Parlamentarul este unul dintre foștii deputați PSD ce au votat pentru căderea Guvernului Viorica Dăncilă.

Am avut două variante, să renunț la politică sau să continui în altă parte și am ales PNL. De astăzi fac parte din grupul parlamentar PNL din Camera Deputaților. Sunt convins că PNL va reuși să câștige alegerile locale din Ialomița din vara anului viitor.”, a precizat deputatul Mihăiță Găină.

Parlamentarul ialomițean este convins că mulți dintre prietenii primari în PSD în acest moment îl vor sprijini în continuare atât la alegerile locale din vara anului viitor cât, mai ales, la cele parlamentare din toamnă.

Este prematur să vorbim acum de o candidatură a mea din partea PNL la alegerile parlamentare de anul viitor. Important este să-mi aduc aportul la câștigarea alegerilor locale și apoi vom vedea ce va fi la parlamentare.”, a adăugat Mihăiță Găină.

Articolul precedentSenatorul Marian Pavel, promovat vicepreședinte al PSD.
Articolul următorPrefectul de Ialomița ar putea rămâne în ograda ALDE