Bănel Nicoliță a plecat cu mâna goală după meciul din campionatul trecut cu Unirea Slobozia, pierdut de CS Făurei cu 2- 0.

CS Făurei a reușit una dintre surprizele Cupei României după ce a eliminat divizionara secundă Farul Constanța pe tăpșanul de la Făurei. Bănel Nicoliță și frații aspiră la un rezultat pozitiv pe terenul de acasă al Unirii Slobozia.

CS Făurei vine la Slobozia pentru un meci de campionat cu Unirea Slobozia aureolată de o calificare puțin scontată în Cupa României. Într-un meci disputat miercuri pe terenul denivelat și imposibil pentru fotbal de la Făurei, Bănel Nicoliță și compania au dat lovitura și au eliminat Farul Constanța.

CS Nicoliță Făurei

Echipa din Făurei este rodul ambiției fostului internațional Bănel Nicoliță ca în orașul său natal să existe o echipă ce joacă în liga a treia.

Cu grosul banilor proveniți din buzunarele sale, formația din Făurei supraviețuiește în al treilea eșalon ajutată din plin de starea deplorabilă a suprafeței de joc de pe teren propriu care pune piedică mai ales echipelor tehnice din campionat.

În afara lui Bănel în echipa din Făurei mai joacă trei frați din familia Nicoliță: portarul Aurel, fundașul Alexandru și atacantul Stelică.

Cei patru și-ar dori un rezultat pozitiv în deplasare cu Unirea Slobozia dar istoria scurtă a meciurilor directe arată că trupa lui Bănel s-a întors din această deplasare cu tolba goală.

În ediția trecută de campionat echipa la care acum joacă Drezaliu și Apostol, foștii jucători la Unirea Slobozia, a pierdut cu 2 – 0, dublă reușită de Florinel Ibrian.

Meciul din liga 3 de fotbal dintre Unirea Slobozia se dispută sâmbătă, pe stadionul 1 Mai din Slobozia, cu începere de la ora 17.00. Intrarea este liberă.

Articolul precedentPrimarul Mocioniu și consilierii locali au plecat în excursie la Sinaia!
Articolul următorJaf pe față. Primăria Slobozia a plătit tarife umflate la cazare pentru excursia consilierilor la Sinaia!