Pompierii ialomițeni caută, un copil de 10 ani, din Fetești, care a dispărut în apele brațului Borcea al Dunării.

Potrivit reprezentanților ISU Ialomița, dispariția copilului, în vârstă de 10 ani, a fost sesizată de familia acestuia marți, 28 iulie, în jurul orei 21.00. În căutarea lui au plecat echipe de polițiști și jandarmi, care au solicitat ulterior și sprijinul ISU „Barbu Catargiu” al județului Ialomița.

Echipele de polițiști și jandarmi au solicitat  sprijinul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă iIalomița. Un echipaj de 5 pompieri s-a alăturat căutărilor pedestre, iar după cca. 4 ore, au fost interpelați martori care au declarat că au văzut copilul înecându-se în apele brațului Borcea al Dunării.

Cum orele nopții nu permit lansarea ambarcațiunii de căutare – salvare la apă, căutările au fost sistate și au fost reluate la primele ore ale dimineții, când au fost mobilizați pompierii militari din cadrul Stației de pompieri Fetești. Aceștia au demarat operaţiunea de căutare a victimei, prin cercetarea luciului apei cu ajutorul bărcii pneumatice.

În sprijin, la faţa locului au fost solicitați și scafandrii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea.