Victor Moraru, preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa, câştigă mai mult decât preşedintele României

Indiferent în ce poziţie se află la conducerea judeţului, Victor Moraru profită din plin de pe urma funcţiei de preşedinte al Consiliului Judeţean Ialomiţa.

Preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa şi-a indexat indemnizaţia cu indicele de inflaţie. El şi-a mărit pentru a doua oară în acest an indemnizaţia lunară care a ajuns acum la 21.375 lei!

Victor Moraru, preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa, câştigă mai mult decât Klaus Iohannis, preşedintele României.

Susţinut de PSD şi în cărţi pentru a prelua şefia organizaţiei judeţene după mazilirea lui Marian Neacşu, Victor Moraru ştie că funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Ialomiţa ţine cât rezistă majoritatea formată din consilierii PSD – ALDE.

Cum lunile trec repede, şeful instituţiei judeţene bate record după record atunci când îşi stabileşte după bunul plac indemnizaţia lunară pe care ialomiţenii i-o bagă în buzunar.

Printr-o dispoziţie semnată în 18 octombrie, începând cu luna octombrie, deci retroactiv, indemnizaţia lunară a fost stabilită la 21.375 lei, mai mare decât salariul preşedintelui României!

Soldaţi discilinaţi şi dispuşi să nu iasă din cuvântul său indiferent de situaţie, vicepreşedinţii Cătălin Grigore (PSD) şi Ionel Gae (ALDE) au începând cu luna octombrie câte 19.000 lei brut pe lună!

Indemnizaţie indexată cu indicele de inflaţie

Victor Moraru n-a rezistat decât cinci luni cu o indemnizaţie lunară de „doar” 20.520 lei. Una stabilită, evident, tot printr-o dispoziţie personală semnată în ultima zi din luna mai tocmai pentru a nu rata venitul suplimentar începând cu luna în curs.

Creşterea de 855 lei pe care acum şi-a fixat-o prin dispoziţie personală îi aduce un plus de 4,17% faţă de indemnizaţia din ultimele cinci luni.

Rata medie de inflaţie pe ultimele 12 luni anunţată de Institutul Naţional de Statistică pe 10 octombrie este de 4,5% şi, întâmplător sau nu, peste doar o săptămână Victor Moraru îşi majora indemnizaţia cu aproape acelaşi procent!

La polul opus salarizării şefilor Consiliului Judeţean, Ialomiţa este printre cele mai sărace judeţe iar nivelul investiţiilor de anvergură în dezvoltare este penibil de mic.

 

Articolul precedentDirecția de Protecție a Copilului Ialomița împinge un copil de 5 ani în brațele tatălui abuziv! (1)
Articolul următorLa PSD a avut loc dezbaterea succesorală. Bonus- Traseul oliței de noapte în partid