Unirea Slobozia pierde la limită primul meci în care nu înscrie

Unirea Slobozia a avut ocaziile cele mai mari dar meciul a fost decis de golul din finalul meciului marcat de CS Afumaţi.

CS Afumaţi a câştigat la Slobozia cu un gol marcat pe final şi a reintrat în lupta pentru promovare în seria a doua din liga a treia.

Unirea Slobozia şi CS Afumaţi au început timid meciul zilei din liga a treia, locul 1 versus locul 3 în seria a doua.

Obligaţi de handicapul de cinci puncte să atace şi să tragă la victorie, oaspeţii au amuţit tribunele pentru prima dată în minutul 15, plonjon şi reluare cu capul a lui Ştefan Vasile în plasa laterală.

Unirea reacţionează cinci minute mai târziu, atacantul Mihăiţă Năstase reia pe spate dar mingea se duce puţin pe lângă.

Ocaziile par să sperie combatantele şi cele două echipe intră într-un joc în care sunt mai mult preocupate să nu primească gol decât să atace furibund. Jocul se transformă într-o luptă oarbă sub privirile lui Daniel Pancu, tehnicianul Rapidului, venit la Slobozia să o spioneze pe Unirea, adversara de peste două săptămâni.

În ultimele cinci minute echipele îşi aduc aminte că au atacuri redutabile şi trec pe rând pe lângă deschiderea scorului. Mai întâi Robert Buduroi se trezeşte singur cu portarul dar trage puţin pe lângă poartă.

La poarta cealaltă Mihăiţă Năstase scapă de marcaj dar portarul Mihai Obretin agaţă mingea cu vârful bocancului pentru ca imediat fundaşul Bogdan Manole să scoată de pe linia porţii mingea pe care scria „Gol” expediată de Adrian Răduca.

CS Afumaţi, mai proaspătă pe finalul meciului

Unirea Slobozia a început în atac partea secundă a meciului dar Mihăiţă Năstase şi Romeo Soare trimit fie imprecis, fie prea slab pentru a deschide scorul.

O şansă ratată şi de Alin Zaharia, rezerva trimisă pe teren care la prima atingere şutează la rădăcina barei dar portarul Leo Dobre scoate senzaţional în corner şi refuză oaspeţilor golul.

Nu are ce face cu şapte minute înainte de final, Ciprian Perju simulează o pasă dar intră în careu şi îl execută pe portar cu un şut în diagonală.

Unirea Slobozia se aruncă în atac şi cu două minute înainte de final căpitanul Romeo Soare împinge mingea în plasă centrată perfect de Mihăiţă Năstase însă golul este anulat eronat de tuşierul bucureştean Ionuţ Neacşu.

CS Afumaţi câştigă şi se apropie la două puncte de Unirea Slobozia. Rapid Bucureşti poate prelua şefia seriei dacă se impune pe teren propriu în meciul de duminică în faţa echipei de pe locul 10, ACSM Olteniţa.

 

 

 

 

Articolul precedentDezvoltarea municipiului Slobozia a intrat pe minus
Articolul următorNeptun Constanţa câştigă şi o aduce pe HCM Slobozia cu picioarele pe pământ