Nelu Bucă a ratat o ocazie imensă ce ar fi putut relansa prima repriză a meciului dintre CS Afumaţi şi Unirea Slobozia.

Unirea Slobozia a pierdut al treilea meci din deplasare din retur şi s-a distanţat la opt puncte de liderul Rapid Bucureşti. Trupa lui Enache Costea a căzut pe trei în clasament.

Unirea Slobozia nu a rezistat presiunii finalului de campionat şi a pierdut la Afumaţi. Înfrângerea netezeşte calea echipei Rapid Bucureşti spre Liga 2.

Bătălia pentru locul 2 în seria a doua din liga 3 a început perfect pentru gazdele de la CS Afumaţi, locul 3 înaintea partidei. Era minutul 3 când Ştefan Vasile driblează inspirat pe extremă şi îl găseşte demarcat în mijlocul careului pe Robert Buduroi care deschide scorul.

Unirea Slobozia replică imediat în atac dar Nelu Bucă, scăpat din marcaj, îl ia la ţintă pe portar din poziţie centrală. CS Afumaţi are apoi noroc de un gol făcut cadou de portarul Marius Călinoiu şi după 20 de minute are un nesperat 2 – 0 pe tabelă.

Oaspeţii sunt decişi să-şi apere poziţia secundă şi să nu iasă definitiv din cărţile promovării dar acelaşi Nelu Bucă trimite nestringherit pe lângă poartă din interiorul careului mic.

Presiunea teritorială exercitată de Unirea Slobozia nu aduce ocazii clare de gol ba, mai mult, în minutul 40, pe o contră a gazdelor, după o fază ca de antrenament Mugurel Dedu înfinge încă o dată pumnalul în trupul vlăguit al adversarilor şi la pauză scorul de pe tabelă este neverosimil, 3 – 0 pentru CS Afumaţi.

Unirea Slobozia a avut ghinion şi a fost la o bară de un egal meritat

Avansul de trei goluri pică prost gazdelor şi după doar două minute de la reluare atacantul Nelu Bucă îşi mai spală din păcate şi înscrie din interiorul careului mic.

Unirea Slobozia simte că gazdele se consideră deja câştigătoare şi îşi trece în cont golul doi în minutul 55: acţiune prelungită de atac, fundaşul Ciprian Perju ezită să degajeze şi Gabriel Teodorescu strânge scorul la 3 – 2.

CS Afumaţi este incapabilă să reacţioneze, mingea stă mai mult la oaspeţi şi în minutul 70 Mihai Adăscăliţei îl păcăleşte pe portar cu un şut plasat care însă loveşte bara laterală.

Ratează apoi din poziţii clare de gol Adrian Răduca și Nelu Bucă iar CS Afumați scapă basma curată și păstrează până la final avantajul minim de pe tabela de marcaj.

Suficient pentru a face rocada în clasament cu Unirea Slobozia, ajunsă pe locul 3 la o distanță de opt puncte de Rapid București, virtual promovată cu doar patru etape rămase de jucat.

CS Afumați: Obretin, Grosu, Onea, Mihăiescu, Perju, Lupuleț, Avram, Buduroi, Neagoe, Vasile, Dedu. Au mai jucat: Gavrilă, Chira. Antrenor: Vasile Neagu.

UNIREA Slobozia: Călinoiu, Ene, Suciu, Ibrian, Toma, Teodorescu, Chebac, Răduca, Adăscăliței, Năstase, Bucă. Au mai jucat: Bălan, Gherasim, Șerban, Milotin. Antrenor: Enache Costea.

 

Articolul precedentVictor Moraru, preşedintele Consiliului Judeţean, face trotuarul. Dar nu acum, ci de la anul!
Articolul următorDezbatere pe tema extinderii depozitului de deșeuri periculoase de la Slobozia