Mihăiță Lemnaru a marcat în minutul 80 ceea ce putea fi golul victoriei în meciul Unirea Slobozia - CS Medgidia dar gazdele au fost egalate la 4 în minutul 92.

Unirea Slobozia nu a știut să gestioneze meciul de pe teren propriu cu CS Medgidia. Constănțenii au deschis scorul și au egalat la 4 în al doilea minut al prelungirilor.

Unirea Slobozia pierde două puncte de aur în prelungirile meciului cu CS Medgidia, o echipă de mijlocul clasamentului.

Formația ce vizează promovarea în liga a doua s-a văzut condusă în minutul 14, Dumitru Muzecheanu lob peste portarul Ionuț Poiană ieșit din poartă.

Unirea Slobozia dă semne că înțelege că are de tras pentru a câștiga meciul și în doar patru minute, 17 și 21, întoarce scorul în favoarea sa.

Înscrie mai întâi Ionuț Dinu cu o lovitură de cap la un corner bătut la colțul scurt și apoi atacantul Mihăiță Năstase, șut din 17 metri.

Cei 800 spectatori din tribune aplaudă apoi în minutul 35, Mihăiță Năstase scapă singur cu portarul îl driblează și înscrie în poarta goală.

Bucuria din tribune se mai stinge însă în ultimul minut al primei părți, apărare visătoare și șut în diagonală Costin Dediu, bară – gol.

Unirea Slobozia rămâne lider dar la un singur punct avans

Repriza secundă aduce CS Medgidia mai mult în jumătatea adversă în vreme ce Unirea Slobozia joacă economicos la adăpostul avantajului minim.

Unul care dispare în minutul 70, fault în careu făcut de Florinel Ibrian și Georgian Păun înscrie pentru 3 – 3.

Unirea Slobozia este obligată să o ia de la capăt și cu zece minute înainte de final tânărul Mihăiță Lemnaru prinde un șut de zile mari din afara careului care-l lasă spectator pe portarul Cristian Nanu.

Gazdele pun stăpânire pe joc și au două mari ocazii de marca golul 5 și de a închide definitiv conturile dar șutul din foarfecă ale lui Mihăiță Năstase și din interiorul careului semnat de Alexandru Moise sunt scoase extraordinar de portar.

Ocaziile se răzbună când trecusă deja două minute peste cele 90 regulamentare: fază fixă, minge aruncată la bătaie în careu și Stelian Mișilăricu împinge mingea în poartă din interiorul careului mic.

Unirea Slobozia – CS Medgidia se încheie 4 – 4 și gazdele primesc patru goluri într-un meci în condițiile în care încasaseră doar cinci în precedentele 8 etape.

Unirea Slobozia rămâne pe primul loc în seria a doua a ligii a treia dar are un singur punct peste CS Afumați, Mostiștea Ulmu și Înainte Modelu. (VEZI AICI GALERIE FOTO DE LA MECIUL UNIREA SLOBOZIA – CS MEDGIDIA)

Articolul precedentHCM Slobozia își continuă seria neagră cu o înfrângere la nouă goluri
Articolul următorSenatul adoptă azi 115 inițiative legislative prin aprobare tacită.