Gheorghe Covaciu, antrenorul HCM Slobozia, nu reușește să le scoată pe handbaliste din pasa neagră în care au intrat.

HCM Slobozia a pierdut fără drept de apel acasă la Gheorghe Tadici. HC Zalău a bifat cea mai clară victorie a sezonul competițional, scor 30 – 21.

HCM Slobozia își continuă seria neagră cu o înfrângere la nouă goluri pe terenul HC Zalău. Echipa lui Gheorghe Tadici nu a avut vreo emoție și a păstrat tradiția, doar victorii cu echipa din Slobozia.

HCM Slobozia a început curajos meciul din bârlogul lui Gheorghe Tadici dar nu a putut ține ritmul impus de gazde decât în primele minute ale meciului.

HC Zalău își procură rapid trei goluri în plus pe tabelă și gazdele, permanent biciuite verbal de vulcanicul lor antrenor, nu ridică niciun moment piciorul de pe accelerație.

HCM Slobozia nu se poate apropia la mai puțin de două goluri și la odihnă echipa mai bună conduce meritat, 16 – 12 pentru HC Zalău.

Moment prielnic pentru HCM Slobozia ratat de ratări

HCM Slobozia vrea să arate că nu a traversat degeaba toată țara pentru a juca la Zalău și revine de la cabine ceva mai motivată.

Mădălina Toma și Ana Maria Vacariu își trec câte o dublă în cont și HCM Slobozia strânge la două goluri în minutul 36, 18 – 16 pentru gazde.

Urmează patru atacuri ratate de fetele lui Gheorghe Covaciu plus o eliminare și HC Zalău nu irosește șansa desprinderii și urcă rapid la cinci goluri în plus.

Până la final pe teren a rămas doar HC Zalău care a știut să profite din plin de slăbiciunile din apărarea adversă dar și de starea de oboseală arătată de handbalistele de la HCM Slobozia.

HC Zalău câștigă cu 30 – 21, cea mai clară victorie a sezonului, și urcă în zona liniștită a clasamentului.

Pentru HCM Slobozia se anunță etape grele, cu doar patru puncte din opt meciuri fiind una dintre echipele ce vor tremura din greu pentru evitarea retrogradării din Liga Florilor.

HC Zalău: Kelemen, Kader – Nica (7), Severin (6), Kader (6), Berbece (5), Șerban (3), Mihart (2), Popescu (1), Ivan, Lazea, Nichitean, Tecar. Antrenor: Gheorghe Tadici.

HCM Slobozia: Polocoșer, Aron – Vacariu (7), Vartic (6), Toma (3), Moldoveanu (2), Obedeanu (2), Georgescu (1), Jlezi, Banciu, Sava. Antrenor: Gheorghe Covaciu.

Articolul precedentIntergroup Engineering a primit 22 de contracte fără licitație de la președintele CJ Ialomița
Articolul următorUnirea Slobozia pierde două puncte în prelungirile meciului cu CS Medgidia