Atacantul Nelu Bucă a fost cel mai bun jucător de pe teren şi a marcat de două ori în amicalul dintre Unirea Slobozia şi Oţelul Galaţi.

Unirea Slobozia a câştigat la Galaţi meciul amical disputat cu Oţelul Galaţi. Echipa de pe locul secund în seria a doua a trecut cu 3 – 1 de formaţia de pe locul secund din prima serie a ligii a treia. Ambele echipe se luptă pentru promovarea în eşalonul doi.

Unirea Slobozia încheie cu o victorie seria meciurilor amicale programate înaintea returului de campionat.

Cu o săptămână înaintea primului meci oficial al returului în liga a treia, în deplasare cu Înainte Modelu, echipa pregătită de Enache Costea a fost vioara întâi pe terenul din Galaţi.

Atacantul Nelu Bucă a deschis scorul după doar un sfert de oră de joc şi imediat Constantin Toma a dublat avantajul formaţiei Unirea Slobozia cu un gol superb marcat din lovitură liberă de la 20 metri.

Până la pauză s-a mai marcat de două ori, mai întâi Nelu Bucă a recidivat pentru ca Oţelul Galaţi să marcheze singurul ei gol cu trei minute înainte de pauză.

Repriza secundă a fost folosită de cei doi antrenori pentru a rula loturile avute la dispoziţie şi scorul pauzei avea să fie şi scorul final al meciului amical.

Unirea Slobozia a început meciul în formula: Călinoiu în poartă, Topor, Ibrian, Soare şi Comşa pe linia defensivă, în faţa lor au jucat Răduca, Teodorescu, Adăscăliţei şi Toma, iar în atac au fost folosiţi Bucă şi Năstase.

În repriza secundă au mai intrat fundaşul Ene, mijlocaşii Bălan, Chebac şi Lemnaru, iar în atac Şerban. Accidentaţii Suciu, Gherasim, Milotin şi Dragomir nu au jucat.

Unirea Slobozia începe în deplasare cu Înainte Modelu returul de campionat, ocupă locul 2 în a doua serie din liga 3 şi se află în luptă directă cu Rapid Bucureşti pentru promovare. Giuleştenii conduc seria cu un avans de patru puncte şi au în retur avantajul meciului direct pe teren propriu.

 

 

 

Articolul precedentVremea probabilă cu părerolologul V. Moraru, reprezentatul României la Comitetul Regiunilor
Articolul următorO reţetă cu medicamente din trei a fost gratuită anul trecut în judeţul Ialomiţa