Fundaşul Florinel Ibrian a fost cel mai jucător de pe teren: a marcat de două ori iar în apărare a fost de netrecut.

Unirea Slobozia nu a avut vreo emoţie pe teren propriu cu CS Făurei şi a câştigat cu 2 – 0 un meci controlat autoritar de la un capăt la celălalt.

Unirea Slobozia încheie cu o victorie seria de trei meciuri în opt zile. Obiectivul fixat la nouă puncte din nouă posibile a fost atins în ciuda unui meci disputat pe o ploaie mocănească şi un vânt rece şi sâcâietor.

Meciul a început de la 1 – 0 pentru gazde: în minutul 3 Constantin Toma execută pe poartă o lovitură liberă de la distanţă, mingea este respinsă în faţă iar Florinel Ibrian este omul potrivit la locul potrivit şi lobează mingea peste portarul Stravev.

CS Făurei acuză şocul şi toată strategia unei apărări supraaglomerate pentru un egal fără goluri trebuie schimbată din mers într-un ofensivă. Greu având în vedere că toate mingile trec pe la un Bănel Nicoliţă mai static ca niciodată poate şi din cauza kilogramelor în plus.

Baloanele trimise la bătaie sunt pradă uşoară pentru apărarea gazdelor şi Unirea Slobozia pune stăpânire pe mijlocul terenului dar nu are inspiraţie în atac, aspectul general al jocului fiind mai întunecat ca vremea de afară.

Monotonia este spartă în minutul 35 de şutul trimis în forţă de Adrian Răduca şi scos cu greu de sub transversală de portar. Corneul este bătut pe lung, Stravev iese aiurea şi respinge mingea în spatele său iar oportunistul de serviciu Florinel Ibrian dublează avantajul Unirii.

Centralul a limitat jocul la centrul terenului

Terenul îmbibat de apă a pus probleme şi mai mari în partea secundă, jocul transformându-se într-o luptă surdă de-o parte şi de alta a centrului terenului.

La fragmentare a participat din plin centralul Valentin Florescu din Sfântu Gheorghe care a fluierat orice atingere dintre jucători mai ceva ca la un meci de baschet şi a împărţit cu dărnicie cartonaşe galbene, unele arătate aiurea.

Fotbalul a lipsit cu desăvârşire chiar dacă Unirea Slobozia a încercat mai multe în ofensivă însă ocaziile clare de gol au lipsit toată repriza iar fluierul de final a găsit goală banca oaspeţilor, plecaţi mai repede la căldura vestiarului.

Unirea Slobozia câştigă cu 2 – 0, rămâne pe locul 2 în a doua serie din liga a treia şi păstrează încă şanse matematice la primul loc, singurul promovabil în liga 2, ocupat de Rapid Bucureşti.

UNIREA Slobozia: Dobre, Ene, Suciu, Ibrian, Toma, Adăscăliţei, Teodorescu, Gherasim, Milotin, Răduca, Năstase. Au mai jucat: Bălan, Chebac, Lemnaru, Şerban. Antrenor: Enache Costea.

CS Făurei: Stravev, Mocanu, Drezaliu, Apostol, Agache, B. Nicoliţă, Băicoianu, Iliescu, Roată, Puşcaşu, S. Nicoliţă. Au mai jucat: Dragomir, Cloşcă. Antrenor: Ionel Balaban.

 

Articolul precedentCS Făurei, echipa lui Bănel Nicoliţă, vrea să iasă neînvinsă de pe terenul Unirii Slobozia
Articolul următorPoliţia Rutieră Ialomiţa s-a pus cu amenzile pe conducătorii auto