Atacantul Adrian Moldovan a marcat printre picioarele portarului și a deschis scorul în meciul Unirea Slobozia - Înainte Modelu.

Unirea Slobozia are maxim de puncte după primele două etape în liga 3. Debutul pe teren propriu în actualul sezon a adus o victorie cu 2 – 0 în fața formației călărășene Înainte Modelu.

Unirea Slobozia și Înainte Modelu au reușit până la pauza de apă de la mijlocul reprizei să se anuleze reciproc. Primii au vrut mai mult, au încercat să joace cu pase din prima. Adversarii s-au aglomerat însă pe două linii dispuse în fața propriului careu și tactica defensivă a funcționat.

Prima șarjă cu adevărat periculoasă la poarta vizitatorilor s-a produs abia în minutul 26. Răduca îl lansează excelent pe Moldovan, preluare elegantă cu pieptul, intrare în careu și șut în diagonală scos cu vârful gheatei de portarul Voicu.

Patru minute mai târziu Toma execută un corner și atacantul Hertu, scăpat din marcaj, reia cu capul din careul mic și trimite mingea razant cu bara transversală.

Unirea Slobozia capătă încredere și urcă și cu fundașii laterali iar Înainte Modelu poate da lovitura în minutul 42 împotriva cursului jocului. Gheorghe rămâne singur cu Poiană dar tânărul portar se aruncă eficient și agață mingea evitând astfel golul.

Schimbările inspirate ale lui Enache Costea au făcut diferența

Sătul să tot aștepte deschiderea scorului, antrenorul gazdelor îl trimite pe teren imediat după pauză pe Moise în locul lui Răduca iar ofensiva parcă se trezește la viață.

Terenul se înclină rapid spre poarta celor din Modelu și în minutul 53 Comșa intră viguros în careu printre doi fundași dar șutează pe lângă bara laterală.

Îl imită în minutul 56 atacantul Moldovan, de data aceasta pe cealaltă parte, șut în forță, mingea mușcă din teren dar iese afară.

Golul avea să pice în minutul 60, Moise îl vede liber pe Moldovan în careu și centrarea precisă este reluată din prima, mingea intrând mai întâi printre picioarele portarului și apoi în poartă.

Gazdele cred că meciul este deja rezolvat și lipsa de concentrare le putea costa scump dacă Gheorghe nu-și bătea joc de trei ocazii imense avute într-un interval de zece minute.

Prima pătrundere în careu s-a terminat cu un șut înșelător cu boltă care duce mingea în transversală. Un minut mai târziu intră tot pe stânga, alege un șut pe joc dar mingea trece foarte puțin pe lângă bară. În fine, în minutul 69 ajunge singur cu portarul în poziție centrală dar trage direct în brațele acestuia.

Enache Costea înțelege rapid că trebuie să schimbe ceva și îl trimite pe teren în minutul 72 pe tânărul atacant Năstase. Acesta reușește să înscrie la prima atingere a balonului, centrare excelentă Danciu și reluare cu latul sub transversală.

Înainte Modelu se prăbușește definitiv și Unirea Slobozia mai are două ocazii importante de a marca însă de fiecare dată oaspeții scapă basma curată. (Vezi aici galerie foto de la meci!)

UNIREA Slobozia: Poiană, Comșa, Ibrian, Dumbrăvean, Toma, Lemnaru, Chebac, Danciu, Răduca, Hertu, Moldovan. Au mai jucat: Moise, Năstase, Lazăr, Pascu. Antrenor: Enache Costea.

ÎNAINTE Modelu: Voicu, Flisc, Vasile I., Ilie, Ulmeanu, Florea, Radu, Marin, Bratu, Mitu, Gheorghe. Au mai jucat: Vasile C., Petre. Antrenor: Marcel Ploaie.