Atacantul Nelu Bucă a fost omul potrivit la locul potrivit şi a marcat în ultimul minut golul prin care Unirea Slobozia s-a impus cu CS Medgidia.

Unirea Slobozia a luptat din greu pentru o victorie la limită pe terenul formaţiei CS Medgidia după ce a fost condusă de două ori şi a ratat o lovitură de la 11 metri.

Unirea Slobozia a câştigat cu golul marcat de Nelu Bucă în ultimul minut al jocului din deplasare cu incomoda şi arţăgoasa CS Medgidia. Meciul a fost spectaculos, cu cinci goluri şi un penalty ratat de oaspeţi.

Unirea Slobozia a început cu handicap meciul de la Medgidia. În minutul 1 Asan urcă pe stânga, fundaşul de marcaj se opreşte crezând că este ofsaid, centrarea este simplă şi din faţa careului mic Coman înscrie cu capul din plonjon.

Oaspeţii nu acuză şocul şi mută meciul în preajma porţii adverse. Trec doar cinci minute şi la un corner executat foarte bine fundaşul Ibrian devansează în săritură doi adversari şi îl execută pe portarul Mociu.

Se joacă alert, pe contre, şi după alte cinci minute tabela se schimbă din nou. Gazdele pătrund inspirat pe dreapta, Bolojan îl găseşte liber în faţa porţii pe oportunistul Coman care nu ratează ţinta şi înscrie din nou.

Unirea Slobozia reacţionează ca o echipă mare şi ritmul de un gol la cinci minute se menţine constant: Teodorescu inventează o pasă sclipitoare printre fundaşi şi atacantul Năstase nu ratează iar omul de la tabelă are din nou treabă, 2 – 2.

Oaspeţii îşi sufocă adversarii şi în minutul 25 beneficiază de o lovitură de la 11 metri la faultul clar asupra lui Toma, cel ce avea să fie şi înlocuit după lovitura primită peste picior. Adrian Răduca îşi aşează mingea în balta de apă şi noroi de la „punctul cu var” dar şutează direct pe portar şi Mociu respinge în corner.

Gol anulat pentru ofsaid şi gol marcat în ultimul minut

Unirea Slobozia continuă presiunea şi în partea secundă dar atacurile se irosesc la ultima pasă, mingi livrate direct în fundaşi ori aruncate mult peste.

CS Medgidia încearcă să lovească doar pe contraatac şi are cea mai mare şansă cu zece minute înainte de final: mingea ajunge la Rusu, şut violent din buza careului dar portarul Leo Dobre se întinde perfect şi scoate de sub transversală.

Cu trei minute înainte de final oaspeţii reuşesc să înscrie, atac prelungit, Şerban îl lansează în careu pe Năstase, acesta îl păcăleşte pe portar dar bucuria golului izbăvitor este anulată de fanionul ridicat pentru ofsaid.

Unirea Slobozia nu renunţă şi eforturile sunt încununate de golul victoriei marcat în chiar ultimul minut de joc. Năstase pătrunde viguros pe extremă şi centrează în faţa porţii unde atacantul Bucă împinge mingea în poartă.

Victorie muncită şi meritată pentru Unirea Slobozia care-şi păstrează locul 2 în seria a doua din liga 3 şi reduce cu două puncte distanţa faţă de lider după ce Rapid Bucureşti nu a reuşit decât o remiză pe terenul celor de la CS Afumaţi.

CS Medgidia: Mociu, Meleandră, Suflaru, Misilaricu, Rusu, Gheorghe, Itoafă, Asan, Bolojan, Coman, Abdelatif. Au mai jucat: Husein, Ştefan. Antrenor: Daniel Rădulescu.

UNIREA Slobozia: Dobre, Ene, Suciu, Ibrian, Gherasim, Teodorescu, Lemnaru, Adăscăliţei, Toma, Răduca, Năstase. Au mai jucat: Bucă, Comşa, Şerban, Soare. Antrenor: Enache Costea.

 

Articolul precedentSalarii plătite ilegal la Primăria oraşului Ţăndărei din excedentul bugetar
Articolul următorPeste 76% din bugetul spitalului județean Slobozia este tocat pe salarii